Όταν παρακολουθούμε μια εντυπωσιακή ταινία στον κινηματογράφο το μόνο που σκεφτόμαστε είναι πως όλα πήγαν με βάση σχεδίου.

Στην πραγματικότητα, αυτό δεν συμβαίνει πάντα, και υπάρχουν πολλά παραδείγματα που πάνε στραβά και ηθοποιοί που δεν θέλουν να συνεργαστούν. Ωστόσο, μέρος της μαγείας του κινηματογράφου είναι να βγει η ταινία, παρ’ όλες τις συνθήκες.

 

Η Zendaya και ο Tom Holland ενημερώθηκαν ότι δεν θα πρέπει να βγουν ραντεβού

Κατά τη διάρκεια της παραγωγής της τελευταίας ταινίας του Spider-Man, η Amy Pascal, ένας από τους παραγωγούς, πήρε την Zendaya και τον Tom στην άκρη, χωριστά, και τους μίλησε σχετικά με την πιθανή ανάπτυξη μιας ρομαντικής σχέσης. Παρά τις συμβουλές, η Zendaya και ο Tom δήλωσαν ανοιχτά την σχέση τους τον Νοέμβριο του 2021.

Η Emma Stone και ο Andrew Garfield έκαναν το ίδιο

Η παραγωγός που συμβούλεψε τον Tom και τη Zendaya έκανε το ίδιο με τον Andrew Garfield και την Emma Stone, επίσης κατά τη διάρκεια της παραγωγής μιας από τις ταινίες Spider-Man. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει στα γυρίσματα της ταινίας του 2011 και κράτησε μέχρι το 2015. Φαίνεται ότι ήταν παράδοση να ερωτεύονται ενώ γύριζαν αυτές τις ταινίες.

Ο Mark Ruffalo έκανε live κατά τη διάρκεια μιας μυστικής φωτογράφισης της Marvel

Κατά τη διάρκεια μιας μυστικής φωτογράφισης των ηθοποιών της Marvel Cinematic Universe, ο Mark Ruffalo ξεκίνησε ένα live στο Facebook, δείχνοντας πολλές λεπτομέρειες για το τι συνέβαινε και ποιος ήταν εκεί. Όσο σοβαρό κι αν είναι αυτό το θέμα, ένα από τα πιο αστεία σημεία του βίντεο είναι όταν οι άλλοι ηθοποιοί του λένε ότι υποτίθεται ήταν μυστικό.

Ο Michael Gambon δεν διάβασε κανένα από τα βιβλία για να παίξει τον Ντάμπλντορ στον Χάρι Πότερ

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, όταν ρωτήθηκε αν εκνευρίστηκε για τις σκηνές του βιβλίου του Χάρι Πότερ που δεν υπήρχαν στην ταινία, ο Michael Gambon, ο οποίος υποδύθηκε τον Ντάμπλντορ, απάντησε: “Δεν έχει νόημα να διαβάζεις τα βιβλία γιατί παίζεις με τον σεναριογράφο.”

 

Ο Hugh Jackman δεν μπήκε έγκαιρα σε φόρμα για να παίξει τον Γούλβεριν

Όταν γύριζε την πρώτη ταινία X-Men, ο ηθοποιός Hugh Jackman, που έπαιζε τον Γούλβεριν, σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να μπει σε φόρμα για να παίξει τον χαρακτήρα σε μόλις τρεις εβδομάδες, καθώς δεν είχε ιδέα για το πόσο χρόνο θα χρειαζόταν πραγματικά. Φυσικά, αυτό απλώς δεν συνέβη, οπότε έπρεπε να προσαρμόσουν το ημερολόγιο για να γυρίσουν τις σκηνές του αργότερα. Οι εισαγωγικές σκηνές γυρίστηκαν στο τέλος και του πήρε έξι μήνες για να είναι έτοιμος.