• Κυριακή 25/6 (22:00) στο Novacinema1
  • Μαζί με τον star του Hollywood συμπρωταγωνιστούν οι Josh Duhamel, Nestor Carbonell, Elisha Cuthbert σε σκηνοθεσία του Allan Ungar

Έναν…. «Ληστή με στυλ» με τον star του Hollywood, Mel Gibson θα απολαύσουν αυτή την Κυριακή οι συνδρομητές της Nova σε Α’ τηλεοπτική προβολή! Οι σινεφίλ θα δουν την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 22:00 στο Novacinema1, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό, το αστυνομικό θρίλερ «Bandit» (2022, διάρκεια 120’) με τους Mel Gibson, Josh Duhamel, Nestor Carbonell, Elisha Cuthbert σε σκηνοθεσία του Allan Ungar.

Η ιστορία του ‘Ιπτάμενου Κλέφτη’, ενός εγκληματία που αφού δραπέτευσε από μία φυλακή του Μίσιγκαν, πήγε στον Καναδά και διέπραξε αμέτρητες ληστείες, με την αστυνομία στο κατόπι του. Μην χάσετε τη συνέχεια της ταινίας «Bandit» («Ληστής με στυλ») την Κυριακή 25 Ιουνίου!

Η ταινία είναι διαθέσιμη και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.