Γιατί αξίζουμε όλοι ένα καλύτερο αύριο!

Στο πλαίσιο της ολοένα αυξανόμενης ροής προσφύγων, συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο στη στήριξη των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας.

Στηρίζουμε το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και συγκεκριμένα τη Δ/νση Μεταναστευτικής Πολιτικής αλλά και το ΓΕΕΘΑ παρέχοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στις δομές φιλοξενίας των προσφύγων στον Ελαιώνα, στο Σχιστό, στον Πειραιά, στα Διαβατά και στην Ειδομένη.

Ήδη από την έξαρση των ροών στο πλαίσιο της μεταναστευτικής και προσφυγικής κρίσης αναπτύξαμε άμεσα μια αλυσίδα συνεργασίας με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Δήμους (Κω, Μυτιλήνης, Χίου) στις περιοχές φιλοξενίας των προσφύγων, προσφέροντας βασικά είδη διατροφής για την κάλυψη των αναγκών τους.

Για την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης στα νησιά συνεργαζόμαστε με τις ΜΚΟ «Save the Children» και «Refugees Need your Help», για τον Πειραιά με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και μέσω του charity drive παρέχουμε τη στήριξή μας στο σύνολο των δομών της χώρας.

Το συνολικό ποσό που έχει διαθέσει η εταιρεία μας έως σήμερα μέσω προϊοντικών δωρεών ξεπερνά τα 100.000 Ευρώ.

Στόχος μας είναι η παροχή ζωτικής σημασίας υποστήριξης στον μεγάλο και αυξανόμενο αριθμό προσφύγων, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της κρίσης και των επιπτώσεών της.

Γιατί όλοι έχουμε ανάγκη για ένα καλύτερο αύριο και αυτή είναι η αποστολή και δέσμευσή μας στη Lidl Hellas.