Το Money Show 2016 ανοίγει τις πύλες του στην Θεσσαλονίκη με τον Άκη Αγγελάκη να καθοδηγεί μια σειρά νέων σεμιναρίων και εργαστηρίων που στοχεύουν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα παραγωγικά σας αποτελέσματα, την προσωπική σας παρακίνηση και ενδυνάμωση και να σας δώσουν στρατηγικές που διευκολύνουν τις αλλαγές και την επαγγελματική επιβίωση σε περίοδο κρίσεων.     

Από 20 έως 22 Μαΐου, μια σειρά σεμιναρίων στο HYATT REGENCY, τελείως ΔΩΡΕΑΝ θα μας δείξουν τους τρόπους για να αυξήσουμε την επιχειρηματικότητα και την παραγωγικότητά μας.

Το πρώτο σεμινάριο (χρονικά) είναι «ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, στις 20 Μαΐου». Το σεμινάριο είναι εστιασμένο και εξειδικεύεται σε προβλήματα παραγωγικότητας, παρακίνησης και ψυχολογικής στήριξης Ασφαλιστικών συμβούλων. Οι τεχνικές που διδάσκονται είναι επιστημονικές και βασίζονται στη Γνωσιακή και Συμπεριφοριστική Θεραπευτική Προσέγγιση (Cognitive Behavior Therapy).

___2

Την ίδια μέρα,  στην αίθουσα «ΕΦΕΣΣΟΣ 1», θα ξεκινήσει το δεύτερο σεμινάριο με τίτλο «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ WORKSHOP«. Ένα πρωτότυπο και βιωματικό workshop εξειδικευμένων ερωτήσεων που οι απαντήσεις τους θα δώσουν μια καινούργια διάσταση στη στρατηγική, τις αποφάσεις και τις επόμενες επιχειρηματικές / επαγγελματικές σας κινήσεις!

__landscape_-_Copy

Το Σάββατο, 21 Μαΐου, το motivational σεμινάριο «Όραμα Ζωής! Ξανασυνθέτω το παζλ της ζωής μου!» απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο, γονέα, επιχειρηματία, άνεργο, φοιτητή, πωλητή, στέλεχος, ελεύθερο επαγγελματία που αναζητά έμπνευση, παρακίνηση και ψυχική δύναμη για να κερδίσει τις προκλήσεις της Νέας Χρονιάς!

THESSALONIKI___-_Copy

Η τελευταία ημέρα όμως κλείνει με δυο σπουδαία σεμινάρια. Αρχικά με το «MLM : Ηγεσία, Παρακίνηση, Εξεύρεση Συνεργατών » και το «MLM Secrets : Τα Μυστικά του Δικτυακού Μάρκετινγκ«.

thessalonikiMLM2

thessaloniki_mlm

Η είσοδος σε όλα τα σεμινάρια είναι ΔΩΡΕΑΝ!