Το Δημοτικό Θέατρο στον Πειραιά κατακλύστηκε από εκατοντάδες θεατές οι οποίοι ανέδειξαν τον μεγάλο νικητή του Red Bull Dance Your Style!

Το Σάββατο, στις 24 Ιουνίου, το Red Bull Dance Your Style, ξεσήκωσε και ενθουσίασε κοινό και χορευτές μέσα από μία μαγική βραδιά γεμάτη συναρπαστικά είδη χορού και απίθανες μουσικές. Η πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά μεταμορφώθηκε σε ένα μεγάλο street dance playground, έτοιμη να υποδεχτεί τους 16 τοπ χορευτές που αναδείχθηκαν από τους δύο προκριματικούς.

Δημιουργικότητα και προσωπικό στυλ ήταν οι ξεκάθαροι πρωταγωνιστές του διαγωνισμού!

16 χορευτές εντυπωσίασαν το κοινό με το μοναδικό τους ταλέντο, ενώ δεν έλειπαν και τα «πειράγματα» προς το κοινό αλλά και μεταξύ των χορευτών, τα οποία ανέβαζαν ακόμα περισσότερο το vibe της βραδιάς. Από τo locking μέχρι το hip-hop, το popping και το waacking το dance floor γέμισε με συγκλονιστικά χορευτικά moves, αλλά και εκπληκτικά μουσικά κομμάτια.

Ποιος αναδείχθηκε λοιπόν ο κυρίαρχος του dance floor;

Μετά από πολλά συναρπαστικά και απαιτητικά battles, στον τελικό την τιμητική της είχε η Θεσσαλονίκη καθώς οι δύο που απέμειναν ήταν η Elina Ant και ο Dimas, και πίστεψε μας δεν ήταν εύκολη η «μάχη». Μετά από τρεις γύρους ο Δημήτρης Κοτανίδης, a.k.a. Dimas, ήταν αυτός που τελικά κέρδισε τις καρδιές του κοινού και αντιστοίχως το χρυσό εισιτήριο για τον παγκόσμιο τελικό στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, στις 4 Νοεμβρίου.

Εκτός από τα 1vs1 battles μεταξύ των χορευτών το Red Bull Dance Your Style είχε και δύο εκπλήξεις – ο 12ος Πίθηκος πέρα από παρουσιαστής του event, τραγούδησε κάποια από τα πιο γνωστά του τραγούδια ενθουσιάζοντας όλους όσους ήταν εκεί, ενώ τραγούδησε και ο Vlospa.

Το κοινό μπήκε στα παπούτσια του κριτή, ψήφισε του αγαπημένους του χορευτές και ανάδειξε τον μεγάλο νικητή του φετινού Red Bull Dance Your Style! O Dimas πλέον θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό όπου θα αναμετρηθεί με χορευτές από 46 χώρες.

Με την συνδιοργάνωση του Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Πειραιά

Χορηγός του Red Bull Dance Your Style είναι το Hall of Brands.

Μάθε περισσότερα στο RedBull.com/DanceYourStyle