Έχουν υπάρξει στιγμές που έχεις νιώσει πως ενώ είσαι στο επίκεντρο είσαι «εξαφανισμένη», νιώθεις μειονεκτικά και δε μπορείς να πιστέψεις στον εαυτό σου.Tο άγχος σε καταβάλλει και σε κάνει να θέλεις να κρυφτείς.Δεν φλερτάρεις, δεν αισθάνεσαι πως μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο και η καθημερινότητά σου σκοτεινιάζει.Δεν έχεις αυτοπεποίθηση, δεν πιστεύεις στον εαυτό σου…Γιατί;

13

Διότι έχεις το δικαίωμα να νιώθεις- που και που- χάλια. Όμως -την ίδια στιγμή- είναι δικαίωμά σου να γίνεις το επίκεντρο ανάμεσα σε πολύ κόσμο και να δείξεις ότι είσαι εκεί.. να σε φλερτάρουν, να σε επαινέσουν, να σε ξεχωρίσουν.

 Ιδού τρία πολύ εύκολα, γρήγορα και έξυπνα…κόλπα για να λάμψεις στο λεπτό. 

1. Κάνε τους ώμους σου πίσω, ύψωσε ανάστημα και άφησέ τους να πέσουν  και πάλι στη σωστή θέση 

23

Συνηθίζουμε να καμπουριάζουμε…λάθος! Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σηκώνουμε ανάστημα επαναφέροντας τους ώμους στη σωστή θέση με μία κίνηση πίσω και εκεί που είναι λες και παίρνεις μια βαθιά ανάσα αισθάνεσαι σιγουριά, αυτοπεποίθηση και πως ο χώρος και οι άνθρωποι σου ανήκουν. Ακούγεται τόσο χαζό μα είναι τόσο αληθινό και αποτελεσματικό. Σου δίνει «σιγουριά» και γοητεία! Δηλώνεις πως η καρδιά σου είναι ανοιχτή και είσαι έτοιμη να γεμίσεις τον κόσμο με καλοσύνη και γενναιοδωρία. Οι ώμοι κάτω από τα αυτιά…είσαι μία περήφανη ευθεία!

2. Σήκωσε το «φερμουάρ» του σώματός σου

2

Κάνε αυτό: Άσε τον αφαλό σου ελεύθερο και επέτρεψε στην κοιλιά σου να πέσει κάτω- με κατεύθυνση τους γοφούς σου.Βλέπεις την καθοδική πορεία της κοιλιάς σου; Αυτή η κατάσταση δεν σου χαρίζει αυτοπεποίθηση, σιγουριά και δύναμη.

Γρήγορη διόρθωση: Προσποιήσου πως σηκώνεις το φερμουάρ ενός πολύ στενού τζιν. Τράβηξε τον αφαλό προς τη σπονδυλική στήλη και προς τον θώρακα. Πρέπει να νιώθεις πως κατευθύνεις τον κορμό σου μακριά από τους γοφούς σου.

Αυτό σου δίνει μία απίστευτη δύναμη και σε κάνει να νιώθεις υπέροχα!

3. Άλλαξε στάση στα πόδια και τα γόνατά σου

Stretch

Μην κάθεσαι σε μία στάση που σε κάνει να νιώθεις χύμα και κομμάτια. Όταν αφήνεις τα γόνατα να απομακρύνονται και να μην είναι στην ευθεία με τους αστραγάλους σου μοιάζεις με ένα αφημένο και χτυπημένο «ράκος».Φέρε τα γόνατα στην ευθεία και κάθισε κρατώντας την ισορροπία.  Πρέπει να πατάς γερά στο έδαφος και έχεις άμεση επαφή και ενέργεια με τη γη!

Καλή επιτυχία.