Η Karren Barmer -από την πόλη Shefford-έχει κινδυνεύσει να πεθάνει 80 φορές, εξαιτίας των 23 αλλεργιών που την βασανίζουν σε καθημερινή βάση.

Δεν επιτρέπεται να βγαίνει από το σπίτι της, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ μία βόλτα στα μαγαζιά μπορεί να αποβεί μοιραία. Κάθε βήμα κρύβει και μία παγίδα αφού είναι αλλεργική στα ακτινίδια, τις σφήκες, το latex αλλά και σε αρκετά είδη φαρμάκων.

Το latex βρίσκεται σε μπαλόνια, στυλό, αντικείμενα μπάνιου, φωτογραφικές μηχανές, τηλεοπτικό εξοπλισμό, αυτοκίνητα, τσίχλες, κιγκλιδώματα, κυλιόμενες σκάλες, πλαστικές σακούλες, γραμματόσημα, παπούτσια και άλλα πολλά μέρη όπου δεν της επιτρέπεται να “εκτεθεί”. Αυτή η αλλεργία μάλιστα ήταν που της στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσει το παιδικό της όνειρο και να γίνει νοσοκόμα.

Θυμάται την προηγούμενη χρονιά που το τσίμπημα μίας σφήκας λίγο έλειψε να τη στείλει στον άλλον κόσμο,όπως λέει η ίδια βρέθηκε να δίνει μάχη για την ζωή της μέσα σε λίγα λεπτά. Ένιωσε έναν πολύ έντονο και διαπεραστικό πόνο στο στήθος. Νόμιζε οτι αν κοιτούσε το σώμα της θα έβλεπε παντού αίματα. Η οδυνηρή αίσθηση οτι ένα τεράστιο ξύλο είχε διαπεράσει το στήθος της ήταν που την έκανε να πιστέψει οτι εκεί θα άφηνε την τελευταία της πνοή. Παρέμεινε ήρεμη διότι σε διαφορετική περίπτωση ήξερε οτι όλο αυτό θα της έκανε, στα αλήθεια, μεγάλο κακό.

Το πέρασμα των χρόνων κάνει την κατάσταση πιο δύσκολη καθώς οι αλλεργίες αυξάνονται και παθαίνει αναφυλακτικό σοκ με μεγαλύτερη ευκολία.

Και όμως μπορεί όλα αυτά να μοιάζουν και να είναι ένας εφιάλτης αλλά η Karren αισθάνεται και συμπεριφέρεται σαν μία γυναίκα που δίνει καθημερινές μάχες, προσαρμόζει τον τρόπο ζωής της και καταφέρνει να ξεπερνάει τις δυσκολίες με ένα χαμόγελο.

Δηλώνει οτι θέλει να ζει την ζωή της όσο πιο έντονα γίνεται και δεν πρόκειται να το βάλει ποτέ κάτω.

Πηγή: dailymail