Η Christina Topacio είναι YouTuber, υπεύθυνη μάρκετινγκ σε εταιρεία καλλυντικών και fashion blogger. Όπως είναι λογικό χρησιμοποιεί πολύ τα social media και συνομιλεί με πολλούς ακολούθους της. Η συνομιλία με αγνώστους μπορεί να είναι συναρπαστική όσο και περίεργη γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θέλει να προβάλλει ο άλλος σε ‘σένα ή πόσο κομψά θα θέσει την άποψη του εφόσον έχει και το προνόμιο να κρύβεται πίσω από μια οθόνη.

H Christina Topacio

H Christina Topacio

Η πολύ κοινωνική και ακομπλεξάριστη Christina δεν είχε κανένα θέμα ωστόσο να μοιραστεί μια συνομιλία που είχε με έναν φαν της στο Twitter. Το post της που περιελάμβανε screenshots της συνομιλία της, ξεκίνησε με το πρώτο μήνυμα του ακολούθου:

“Παρακολουθώ τις λήψεις σου, σε ακολουθώ στα social media, είσαι τόσο όμορφη. Η προσωπικότητα σου είναι τόσο διασκεδαστική. Μπορώ να καταλάβω πόσο εύστροφη είσαι και πραγματικά θα ήθελα πολύ να βγούμε, να γνωριστούμε καλύτερα, τα πάντα!”

Ως εδώ καλά τα πήγε ο τύπος (αν και μια μικρή πτυχή stalker την έβγαλε, αλλά ας μην είμαι υπερβολική). Το μήνυμα του όμως συνέχισε ως εξής: “Με σκοτώνει που το λέω αυτό, δεν είναι κάτι που δεν γνωρίζεις ήδη και είμαι βέβαιος πως το έχεις ήδη σκεφτεί, και στο λέω μόνο και μόνο επειδή θα ήθελα να πυροδοτήσω μια αλλαγή. Πρέπει επειγόντως να χάσεις βάρος. Με σκοτώνει να σε βλέπω έτσι!”

Η Christina ως κορίτσι με Γαλλικά και πιάνο του απάντησε πως “η άποψη σου είναι η άποψη σου και σε ευχαριστώ για την επικοινωνία”. Ο Bruno (έτσι λέγεται ο φαν με την άποψη) επέμεινε και συνέχισε την επικοινωνία γράφοντας: “ΟΚ, ίσως να χρησιμοποίησα λάθος λέξεις, και ίσως να είμαι ένας επιφανειακός μα*%$#κας αλλά ειλικρινά είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν έχω κάνει κίνηση”.

Αφού λοιπόν ο Bruno θεώρησε πρέπον να εκφράσει μια άποψη που δεν του ζητήθηκε ποτέ για την εμφάνιση της Christina, υπέθεσε αυτόματα πως η Christina θα ενδιαφερόταν έτσι κι αλλιώς για εκείνον και θέλησε να της ξεκαθαρίσει πως η απόρριψη οφείλεται στο γεγονός πως έχει -κατά τη γνώμη του- παραπάνω κιλά.

Η Christina σκέφτηκε πως μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις κι έτσι του έδωσε την ακόλουθη απάντηση:christina-2

Εκ μέρους του γυναικείου φύλου, ευχαριστώ την Christina Topacio για την απάντηση της και που είχε το θάρρος να την κάνει viral!Όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και την εικόνα σου βρίσκεις και το θάρρος να βάζεις ανθρώπους σαν τον Bruno στη θέση τους.