Τα Ζώδια της εβδομάδας 30/11 – 6/12/2020: H εβδομάδα ξεκινάει με την δυναμική Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που πραγματοποιείται την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. Ο συγκεκριμένος άξονας μας καλεί να επικεντρωθούμε σε σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον μας, καθώς ανάλογα ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να μας προβληματίσουν. Η όψη 150 μοιρών (ή αλλιώς όψη χιαστί) του Ουρανού από τον Ταύρο με τον Ήλιο στον Τοξότη σηματοδοτεί την εσωτερική ένταση που υπάρχει και δεν είναι εύκολα αντιληπτή.

Το ουράνιο σκηνικό επιφυλάσσει ένα ευχάριστο κλίμα.

Είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, εριστικές συμπεριφορές και αντιδράσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις μας εν γένει. Παράλληλα, φανατικές αντιλήψεις και ιδεοληψία εκφράζονται με ορμή και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν συγκρούσεις, σκληρά λόγια, εκφράσεις που θα πληγώσουν και θα αφήσουν το στίγμα τους. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική μας ζωή και οικονομικές συμφωνίες που μας απασχολούν έντονα.

Ευτυχώς όμως, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις θετικές όψεις του Ερμή στον Σκορπιό με τον Δία και τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Τα συγκεκριμένα εξάγωνα θα μας βοηθήσουν να εκφράσουμε μεγαλύτερη ευκολία βαθύτερες σκέψεις και ανησυχίες. Έτσι θα εκτονώσουμε με ιδανικό τρόπο την εσωτερική ανησυχία που μας διακατέχει. Παράλληλα θα καταφέρουμε να διαχειριστούμε καλύτερα ζητήματα από το παρελθόν που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και μας επηρεάζουν.

Την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, θέση αδυναμίας για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Το μυαλό θέλει να ταξιδεύει και βγαίνει από την εσωστρέφεια, κάτι που μπορεί να βοηθήσει κυρίως σε ότι αφορά την ψυχολογία μας λόγω των δυσκολιών που περνάμε αυτή την περίοδο. Είναι πιο εύκολο να επικεντρωθούμε σε πνευματικά ζητήματα και φιλοσοφικές αναζητήσεις που μπορούν να μας δώσουν διέξοδο και να μας βοηθήσουν να αναβιβαστούμε στο πεδίο των γνώσεων. Παράλληλα όμως δεν είναι εύκολο να επικεντρωθούμε σε καθημερινά ζητήματα.

Στον εργασιακό χώρο και στις υποχρεώσεις ρουτίνας μπορεί να γίνουν λάθη καθώς με ευκολία γινόμαστε αμελείς. Η επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος θα παίξει σημαντικό ρόλο το επόμενο χρονικό διάστημα. Δεν αποκλείεται να επικοινωνήσουμε και με πρόσωπα από το εξωτερικό που θα έχουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις για εμάς. Επαγγελματικά μπορούμε να επικεντρωθούμε στη διαφήμιση, την επικοινωνία και νομικές υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν.

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στον Αιγόκερω εναρμονίζει το πάθος με την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό και μπορεί να δώσει μοναδικές στιγμές σε προσωπικό επίπεδο. Τα έντονα συναισθήματα, η αγάπη, ο ρομαντισμός, οι βαθύτερες επιθυμίες μας πρωταγωνιστούν στην προσωπική μας ζωή και δημιουργούν ένα ιδανικό σκηνικό μέσα στο οποίο μπορούμε να απολαύσουμε τον σύντροφό μας και να εκφράσουμε ότι πραγματικά νιώθουμε μέσα μας.

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν εσένα και πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μπορεί να φέρει στα αυτιά σου πολλές πληροφορίες με καταιγιστικό τρόπο. Εσύ θα πρέπει να τις διαχωρίσεις και να μην παρασυρθείς, καθώς κάποιες από αυτές μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις.

Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις συζητήσεις που μπορεί να έχεις με πρόσωπα με τα οποία έχεις οικονομικές συναλλαγές. Ο Ερμής κάνει «ποδαρικό» στο Δεκέμβριο καθώς από την πρώτη ημέρα του θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη. Από τη νέα του θέση θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εξωστρέφεια και την επικοινωνιακή σου διάθεση.

Ταύρος

Ταύρε μου η εβδομάδα ανοίγει με την έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και είναι πολύ πιθανόν να φέρει στην καθημερινότητά σου κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν αναστάτωση, είτε πρακτική είτε συναισθηματική. Προσπάθησε να είσαι ευέλικτος σε αλλαγές ή κάποιες αγγαρείες που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να αλλάξουν το πρόγραμμά σου.

Την ίδια στιγμή θα προκύψουν αφορμές που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που αφορούν τον εργασιακό τομέα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη την 1/12 δείχνει πως αυτή την εβδομάδα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής, όμως αυτό θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς καλύτερα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

Δίδυμος

Δίδυμε μου η εβδομάδα ξεκινά με την έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα σου (Διδύμων – Τοξότη) και φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να βάλεις μία τάξη σε αυτές και για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξουν κάποια ξεκαθαρίσματα.

Μη φοβηθείς συζητήσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να έχεις μία «καθαρή εικόνα» για πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και να θυμάσαι πως όπου κλείνει μία πόρτα πάντα δίπλα ανοίγει μία νέα! Την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου τον Τοξότη, κάτι που θα επηρεάσει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις κινήσεις των άλλων. Εδώ ο Ερμής θα είναι πολύ βοηθητικός για να διευθετήσεις κάποιες διαφωνίες που υπάρχουν.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν αρκετά κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς και κάποιες αγγαρείες της καθημερινότητας που δεν αποκλείεται να έχουν μία έξτρα δυσκολία. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη φέρνει στο προσκήνιο δουλειές και υποχρεώσεις όμως την ίδια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει και κάποια μπερδέματα τα οποία με τη σειρά τους θα φέρουν εκνευρισμό.

Πρόσεξε ιδιαίτερα σε περίπτωση που σε δικές σου υποθέσεις εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Την 1/12 ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να συνεννοηθείς στη δουλειά και έτσι να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας κάποιες εκκρεμότητες!

Λέων

Λέων μου η εβδομάδα ξεκινά με την έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη η οποία θα φέρει κάποιους από τους στόχους που έχεις, ξανά στο προσκήνιο. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως κάποιες φιλοδοξίες σου ή κάποια πράγματα που θέλεις να κάνεις χρειάζονται αναθεώρηση και φαίνεται πως θα αλλάξεις προτεραιότητες.

Η επικοινωνία με πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περίγυρου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρεις για τα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Την 1/12 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα του θέση θα δώσει προτεραιότητα στις αισθηματικές σου υποθέσεις, καθώς φαίνεται πως θα δημιουργήσει κινητικότητα σε αυτές.

Παρθένος

Παρθένε μου η εβδομάδα ξεκινά με την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη η οποία θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται είτε με τη δουλειά είτε με μία οικογενειακή υπόθεση. Η προσοχή σου λοιπόν θα βρίσκεται στραμμένη σε αυτούς τους δύο τομείς και θα πρέπει να θυμάσαι πως και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί να διευθετήσεις οτιδήποτε χρειαστεί με σύνεση και ηρεμία ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις.

Την 1/12 ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα του θέση φαίνεται πως θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με δουλειές και ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου. Μάλιστα δεν αποκλείεται να νιώσεις αρκετά δημιουργικός και να προχωρήσεις και σε κάποιες αλλαγές στο χώρο που ζεις.

Ζυγός

Ζυγέ μου το αστρολογικό ενδιαφέρον αυτής της εβδομάδας μονοπωλεί η έκλειψη Σελήνης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Αυτή η έκλειψη φέρνει κάποιες πληροφορίες από πρόσωπα του περίγυρου σου οι οποίες ενδεχομένως να δημιουργήσουν αναστάτωση αυτές τις ημέρες.

Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις είναι πιθανόν να σε οδηγήσουν στο συμπέρασμα πως πλέον δεν υπάρχει κοινό σημείο επαφής ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα που μέχρι πρότινος ήταν πολύ κοντά σου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη την 1/12 θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες σε συζητήσεις που θα έχεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα για αυτό και τα έσοδα, τα έξοδα και οι οικονομικές υποχρεώσεις θα βρεθούν σε προτεραιότητα για εσένα. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 30/11 μπορεί να φέρει μπροστά σου κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, για αυτό προσπάθησε να τις διευθετήσεις έγκαιρα.

Μία συζήτηση που θα έχεις με κάποιο συνεργάτη σου ενδεχομένως να μην έχει τα αποτελέσματα που περιμένεις και ίσως χρειαστεί και εσύ να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου. Την 1/12 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα του θέση θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν το ταμείο σου.

Τοξότης

Τοξότη μου η εβδομάδα ανοίγει με την έκλειψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Διδύμων – Τοξότη) στις 30/11 και θα σε βάλει στη διαδικασία να κρατήσεις αποστάσεις από πρόσωπα τα οποία δεν σου ταιριάζουν. Ακόμα είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει μία «πολεμοχαρή» διάθεση που θα σε οδηγήσει στο να πεις την τελευταία κουβέντα πάνω σε μία διαφωνία ή σε μία συζήτηση, ακόμα και αν ξέρεις πως αυτή μπορεί να σε φέρει σε ρήξη με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Την 1/12 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο δικό σου ζώδιο και σου υπενθυμίζει πως έχεις επικοινωνιακές και διπλωματικές ικανότητες, που μπορούν να είναι πολύ βοηθητικές για τα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, αρκεί να μην παρασυρθείς από την τάση που θα υπάρχει για αμετροέπεια.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώθεις αρκετά εσωστρεφής και χωρίς καμία διάθεση να εκφράσεις τη σκέψη σου, τις αγωνίες σου και τα συναισθήματά σου στους άλλους. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 30/11 είναι πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο κάποιες από τις ανησυχίες σου, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η διάθεσή σου.

Ακόμα ενδέχεται να έρθουν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που κινούνταν σε παρασκηνιακό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα και θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να τα διευθετήσεις. Την 1/12 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα του θέση θα ενισχύσει μυστικές συμφωνίες, μυστικές συναντήσεις αλλά και επικοινωνία με πρόσωπα του παρελθόντος.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις πως υπάρχουν ζητήματα τα οποία έχεις αφήσει στον αυτόματο πιλότο και η έκλειψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα τα φέρει στο προσκήνιο. Αυτά τα ζητήματα είναι πιθανόν να «μπερδεύουν» κάποιες αισθηματικές σου υποθέσεις, για αυτό αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους προκειμένου να μπορέσεις να τα διευθετήσεις.

Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου το επόμενο διάστημα. Την 1/12 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα του θέση δημιουργεί την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο σε επικοινωνία με αγαπημένους σου φίλους και στις συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα πρωταγωνιστεί η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Αυτή η έκλειψη θα σε οδηγήσει να αναμοχλεύσεις κάποια ζητήματα στα οποία θεωρείς πως υπάρχουν εκκρεμότητες, ιδιαίτερα αν αυτά τα ζητήματα σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα ή με κάποιες οικογενειακές υποθέσεις.

Η αλήθεια είναι πως θέλεις να ξεμπερδεύεις μαζί τους εδώ και τώρα και φαίνεται πως δεν θα έχεις την υπομονή να αφιερώσεις χρόνο σε αυτά, κάτι το οποίο θα έρθει σε αντίθεση με τη διευθέτηση τους. Την 1/12 ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα του θέση θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις καλύτερα τα ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Δεν αποκλείεται να έχεις και κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις, οι οποίες θα φέρουν εξελίξεις σε πράγματα τα οποία είχαν παραμείνει στάσιμα για καιρό.

πηγή: myastro