Η μόδα και το μακιγιάζ αποτελούν αιώνιες αγάπες για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να ξεχωρίζει και να μην περνά απαρατήρητη. Μέχρι σήμερα όμως είχαμε συνηθίσει να επιδεικνύουμε τα καινούρια μας ρούχα και αξεσουάρ, όμως τα καλλυντικά τα κρύβαμε προσεκτικά σε τσάντες και νεσεσέρ! Αυτή η συνήθεια όμως σήμερα αλλάζει και μάλιστα με έναν πρωτοποριακό τρόπο που θα ενθουσιάσει κάθε μία από εμάς!

Καλλυντικά και κόσμημα μαζί!

Ο οίκος Carolina Herrera παρουσίασε την πρώτη ready-to-wear συλλογή μακιγιάζ, που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την ομορφιά και το κόσμημα. Κάθε προϊόν μπορεί να προσαρμοστεί στο προσωπικό στυλ με μια συλλογή από charms και αξεσουάρ σε ατέλειωτους συνδυασμούς. Έτσι, κάθε κομμάτι γίνεται απολύτως μοναδικό και bespoke για τη γυναίκα που το φοράει. Ως απόλυτη μορφή αυτο-έκφρασης, η συλλογή ενσαρκώνει τη χαρούμενη, larger-than-life προσέγγιση του οίκου Carolina Herrera στη μόδα, αντανακλώντας τη φιλοσοφία του brand.

 

Τι θα βρεις στη συλλογή

-Κραγιόν-αξεσουάρ Herrera Beauty

Με τρία διαφορετικά φινιρίσματα- sheer, satin και matte και 43 refillable αποχρώσεις, τα κραγιόν της συλλογής Herrera Beauty είναι σχεδιασμένα να κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας. Αφού επιλέξουμε απόχρωση και φινίρισμα, μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας, bespoke κραγιόν Herrera Beauty με τον πιο απλό τρόπο. Επιλέγουμε ένα καπάκι από τα 14 iconic μοτίβα και χρώματα Herrera, μετά προσθέτουμε το χρυσό κρίκο που κάνει το κραγιόν αξεσουάρ. Τέλος επιλέγουμε τα charm ανάμεσα στο Σκαθάρι σε επτά ζωηρά χρώματα, το Γιασεμί, το Αλφάβητο Herrera, την Καρδιά ή τον Ανανά. Τελευταία λεπτομέρεια, οι διακοσμητικές φούντες σε 10 αποχρώσεις, που αρωματίζονται με το αγαπημένο μας άρωμα.

 

-Mini Tints με mix and match καπάκια

Τα Mini Tints μπορούν επίσης να εξατομικευτούν με έξι mix and match καπάκια, τον κρίκο Herrera και όλα τα charms. Ευέλικτα και ξεχωριστά, μπορούν να παίξουν και ρόλο ρουζ – ιδανικά
multitasking προϊόντα που χρησιμοποιούνται on-the-go.

-Lip Liquids διακοσμημένα με ζώα

Τα Lip Liquids ενυδατώνoυν τα χείλη και προσφέρουν χρώμα που μένει σταθερό, δεν στεγνώνει, δε λιώνει, δεν κολλάει. Επιλέγουμε την απόχρωση και το φινίρισμα και μετά, ένα από τα τρία
υπέροχα, διακοσμημένα με ζώα, χρυσά καπάκια: το Λιοντάρι, το Σκαθάρι ή τη Χελώνα.

 

-Ευέλικτες πούδρες σε οκτώ αποχρώσεις

Από την πιο ανοιχτόχρωμη Spring Porcelain μέχρι την πιο σκούρα Deep Dusk, αυτές οι ευέλικτες πούδρες κυκλοφορούν σε οκτώ αποχρώσεις που τελειοποιούν την επιδερμίδα.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη μόνο στο κατάστημα attica golden hall και στο eshop atticadps.gr

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Επένδυσε στη φυσική παραγωγή κολλαγόνου για τέλεια όψη μετά τα 40 | Thats Life. Life as it is!