Η διεθνούς φήμης super star Rihanna έχει αναγάγει την εγκυμοσύνη σε άλλο level! Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, η κάθε εμφάνισή της γίνεται πρωτοσέλιδο, αφού στη ντουλάπα της τα φαρδιά ρούχα εγκυμοσύνης δεν έχουν καμία θέση. Μέχρι στιγμής, την έχουμε δει αρκετές φορές να τονίζει περήφανα τη χαριτωμένη της κοιλίτσα. Συνήθως επιλέγει crop tops, αποκαλυπτικά φορέματα και αλυσίδες μέσης, όμως στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους της αμερικανικής Vogue, η εμφάνισή της κόβει την ανάσα.

Η Rihanna εμφανίστηκε με ολόσωμη κόκκινη φόρμα και γάντια AlaIïa, ενώ στη συνέντευξή της εξηγεί για πιο λόγο αναδεικνύει το σώμα της αντί να το κρύβει.

«Όταν ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος, σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πηγαίνω για ψώνια στα καταστήματα με ρούχα εγκυμοσύνης. Συγγνώμη, αλλά είναι πολύ ωραίο να ντύνεσαι! Δε θα αφήσω αυτό το κομμάτι να εξαφανιστεί επειδή το σώμα μου αλλάζει», ανέφερε στο περιοδικό.

Στη φωτογράφιση, η Rihanna ποζάρει με πολλά διαφορετικά looks σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι, παρουσιάζοντας την κοιλιά της με Jean Paul Gaultier couture, κόκκινο jacket Rick Owens και ένα παλτό από μαξιλάρια Marc Jacobs.

Η φωτογράφιση έρχεται 3 σχεδόν μήνες μετά τις πρώτες φωτογραφίες της εγκύου Rihanna, στις οποίες η ίδια και ο A$AP Rocky πόζαραν στο Harlem. Η Rihanna φορούσε ένα ροζ vintage Chanel φουσκωτό μπουφάν το οποίο δεν είχε κουμπώσει, αποκαλύπτοντας την κατάστασή της.

Διαβάστε επίσης:

Mοναδικές δημιουργίες για κάθε στιλ την 3η μέρα της Athens Xclusive Designers Week!