Σχετικά με τις ανάρμοστες δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη για τη Χριστίνα Λαμπίρη και την κόρη της, ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του μίλησαν στο Πρωινό. Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι, ως εκπομπή, επέλεξαν να μην εστιάσουν στην επίθεση του Μουρατίδη κατά της Χριστίνας Λαμπίρη και της κόρης της, καθώς αποφάσισαν δημοκρατικά να μην δώσουν βάση σε τέτοιου είδους συζητήσεις.
Ο Γιώργος Λιάγκας είπε συγκεκριμένα: «Εγώ επέλεξα, εμείς επιλέξαμε γιατί αποφασίζουμε δημοκρατικά εδώ ως εκπομπή να μην παίξουμε το θέμα με την επίθεση-είναι ήπια η έκφραση- που έκανε ο κ. Νίκος Μουρατίδης στη Χριστίνα Λαμπίρη με αφορμή την κόρη της. Μάλιστα, μίλησα με τη Χριστίνα Λαμπίρη που με πήρε τηλέφωνο και με ευχαρίστησε που δεν παίξαμε το θέμα.»
Συνέχισε λέγοντας:
«Εγώ είμαι παλιά… καραβάνα στη δουλειά. Αν βγει μία ψεύτικη είδηση, ότι ο Τεργιάκης είναι κλέφτης κι εμείς παίζουμε σε μία ολόκληρη εκπομπή ότι ο Τεργιάκης δεν είναι κλέφτης, αυτό που μένει είναι “κλέφτης Τεργιάκης”. Όταν παίζουμε πόσο κακός είναι ο Μουρατίδης που μίλησε άσχημα για τη Λαμπίρη και την κόρη της, αυτό που μένει είναι “μήπως είχε δίκιο ο Μουρατίδης και η Χριστίνα ήταν κακή μητέρα;”. Που φτάσαμε τώρα να κρίνεται μία μητέρα για το πόσο καλή υπήρξε. Δεν θα το έπαιζα το θέμα, όμως βγήκε και απάντησε η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη μέσω ανάρτησης. Έχω πει πολλές φορές και γνωρίζω ότι γι’ αυτό βάλλομαι κιόλας. Δεν πηγαίνω και δε φωτογραφίζομαι με άλλους ανθρώπους γιατί είναι γελοίο το να πάω να φωτογραφίζομαι με αυτούς τους ανθρώπους και την επόμενη ημέρα να βρίσω αυτούς τους ανθρώπους και οι άλλοι να βρίσουν εμένα. Δεν χρωστάει κανένας καλή κουβέντα σε αυτόν τον χώρο για κάποιον άλλον. Πιστέψτε με, σας το λέω ειλικρινά. Μη ψαρώνετε που βγαίνει ο ένας για τον άλλο καλή κουβέντα. Δεν εκτιμά κανείς κανέναν. Δεν θα ανοίξω το στόμα μου, αυτή είναι η αλήθεια. Γι’ αυτό κι εγώ έχω μία μοναδική πορεία».
Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε:
«Από τη μία προσπαθούμε όλοι, στο πλαίσιο της προόδου να πούμε ότι κάποια πράγματα παραδοσιακά – η λέξη μπαμπάς, μαμά- πρέπει να μείνουν. Δε μπορείς εσύ να βγαίνεις και να χτυπάς έναν άνθρωπο στο σημαντικότερο πράγμα που έχουμε, τη μητρότητα. Φταίμε όμως εμείς που θέλουμε να χτυπήσουμε π.χ. τον Λιάγκα, θα βάλουμε έναν ταλαίπωρο χωρίς υπόσταση που δεν χαίρει εκτίμησης, να βγει να πει μία μ@@@κία για το πόσο κακός πατέρας είμαι, θα του δώσουμε βήμα στην εκπομπή και μετά θα σχολιάσουμε «ντροπή που χτύπησε τον τάδε» ενώ εμείς του έχουμε δώσει τη δυνατότητα να το κάνει. Αυτή είναι η αλήθεια. Πώς είναι δυνατόν να αναπαρήχθη το θέμα αυτό; Δεν ξέρω ποιο Μέσο το έκανε και δεν βάλλομαι εναντίον του, αλλά πώς είναι δυνατόν να δώσεις βήμα σε έναν άνθρωπο με τέτοιες απόψεις;»
Πηγή: Tlife
Διάβασε επίσης:

Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα και αγαπώ καθετί καινούργιο! Παρόλο που ξεκίνησα με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το πάθος μου για τη γραφή με οδήγησε στη Δημοσιογραφία, όπου ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο ΕΚΠΑ. Πάντα με γοήτευε ο κόσμος του lifestyle, της μόδας, της ομορφιάς και της διακόσμησης (ζυγός που θέλει αρμονία), και τώρα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις δικές μου ιδέες και σκέψεις μαζί σου. Είσαι έτοιμη για αυτό το ταξίδι;
