H ανακοίνωση πως το top model της εποχής μας θα γινόταν η νέα μούσα του Chanel No.5 είχε γίνει μερικούς μήνες πριν και η αναμονή λαμβάνει τέλος καθώς πριν από λίγες ώρες αποκαλύφθηκε το teaser trailer του νέου διαφημιστικού του αρώματος με πρωταγωνίστρια τη Gisele Bündchen:

Έχοντας ως τίτλο τη φράση “The One That I Want” η νέα καμπάνια του θρυλικού αρώματος έχει σκηνοθετηθεί από τον μάγο της οθόνης Baz Luhrmann (The Great Gatsby, Moulin Rouge) ο οποίος είχε συνεργαστεί ξανά με τον γαλλικό οίκο όταν σκηνοθέτησε την καμπάνια του 2004 με πρωταγωνίστρια τη Nicole Kidman.

Nicole Kidman for Chanel No.5

Nicole Kidman for Chanel No.5

Μαζί με το teaser trailer είδαν το φως της δημοσιότητας και οι πρώτες φωτογραφίες της Bündchen η οποία φορά ολόσωμο μακρυμάνικο μαγιό και κρατά μια σανίδα του σερφ. Ο οίκος Chanel υποστηρίζει πως η νέα καμπάνια μεταφέρει το όραμα της Coco Chanel η οποία πίστευε πως η γυναίκα έπρεπε να απελευθερωθεί από τα αυστηρά ρούχα και πως μπορούσε να είναι δραστήρια και να κάνει σπορ ακόμα κι αν άνηκε στην υψηλή κοινωνία. Έτσι, η Chanel γυναίκα του 2014 κάνει surfing!gisele-no5 gisele-no5-2

H πλήρης αποκάλυψης της νέας καμπάνιας για το Chanel No.5 θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου.gisele-no5-3