Ήταν κατά κοινή ομολογία ένα από τα ωραιότερα «Bond girls» που πέρασαν από το μυθικό franchise, χαρίζοντας μία ομορφιά αλλά και έναν ρόλο που έσφυζαν από γήινα good looks και όχι αν θέλετε από την υπερβολική, άπιαστη γοητεία κάποιων άλλων εποχών. Όσοι ειδικά την είδατε στην sexy κωμωδία του Stephen Frears, Tamara Drewe, καταλαβαίνεται πόσο “καθημερινό” είναι το παρουσιαστικό της, αλλά και συνάμα πόσο killer όταν θέλει να ανεβάσει το θερμόμετρο. Ενώ περιμένουμε να την δούμε πολύ σύντομα στις αίθουσες στον ρόλο της Gretel, στην action/horror δηλαδή διασκευή του γνωστού Γερμανικού παραμυθιού, βλέπε Hansel and Gretel: Witch Hunters, ανατρέχουμε σε κάποια facts της ζωής της…

* Γεννήθηκε (με έξι δάχτυλα σε κάθε χέρι!) στις 2 Φεβρουαρίου του 1986 στην Αγγλία, από γονείς εργάτες που δεν παρακολουθούσαν καν κινηματογράφο!

* Στα 16 της άφησε το σχολείο, ήταν μεγάλο πειραχτήρι, για να σπουδάσει θέατρο.

* Έκανε το ντεμπούτο της στο Love’s Labour’s Lost του Shakespeare, ενώ το κινηματογραφικό για το St Trinian.

* Έχει περάσει και από την τηλεόραση και τις σειρές Lost in Austen και Tess of the D’ Urbevilles.

* To 2008 επιλέχθηκε μέσα από 1500 υποψήφιες για το Quantum of Solace του James Bond.

* «Μου αρέσουν τα περίεργα πράγματα. Οι αγαπημένες μου ταινίες είναι ασυνήθιστες, εκλεκτικές και ιντριγκαδόρικες».

* Το 2010 ήταν σημαντική χρονιά με εμφανίσεις στα Clash of the Titans και Prince of Persia: The Sands of Time (για το τελευταίο ήταν στο γυμναστήριο έξι μέρες την εβδομάδα!).

* «Είναι μία τόσο ανδροκρατούμενη βιομηχανία. Μπορείς να είσαι φεμινίστρια, όμως είναι δύσκολο επειδή αυτό ορισμένες φορές γυρίζει εναντίον σου».

* Λατρεύει τη μουσική. Υπήρξε ένα punk rock girl και έπαιζε και σε μπάντα!

* Πριν από χρόνια δούλευε σ’ ένα “ζόρικο” karaoke bar. Ο ιδιοκτήτης της ζητούσε όταν τα πράγματα έπαιρναν άσχημη τροπή, να τραγουδάει το “My Heart Go On”!  To έκανε και όλοι χαλάρωναν!

* Δεν της αρέσει να μιλάει για μόδα, αλλά όταν είναι να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί, πάντα διαλέγει Louis Vuitton.