5 κορίτσια που το 2013 θα κάνουν πολύ αισθητή την παρουσία τους. Συγκρατήστε τα παρακάτω ονόματα…


AnnaSophia Robb

Η σειρά The Carrie Diaries θα μιλάει για την έφηβη ζωή της Carrie Bradshaw και η Anna Sophia Robb θα την υποδύεται. Σίγουρα μιλάμε για μία δύσκολη αποστολή, αλλά με τους παραγωγούς του Gossip Girl στο πλάι της (Josh Schwartz και Stephanie Savage) δεν έχει να φοβάται τίποτα…


Zoe Kazan

Την ξέρατε από τα Bored to Death, Revolutionary Road και Ruby Sparks, και το 2013 θα τη μάθετε από το The F Word όπου θα πρωταγωνιστεί μαζί με τον Daniel Radcliffe. Πέρα απ’ όλα αυτά, είναι και μία ικανότατη σεναριογράφος.


Rebel Wilson

Το Forbes την ονόμασε μία από τις πιο λαμπρές ηθοποιούς κάτω από τα 30. Θα είναι η παρουσιάστρια στα MTV Movie Awards, ενώ θα παίξει στο Pain & Gain του Michael Bay. Ίσως την θυμάστε από το Bridesmaids…


Brie Larson

Τη γνωρίζουμε ήδη από τα Greenberg, Scott Pilgrim vs. The World και 21 Jump Street, φέτος ωστόσο θα παίξει… παντού. Δηλαδή Relanxious με τους Olivia Wilde και Jason Sudeikis, Squirrel to the Nuts με τον Owen Wilson, The Spectacular Now με τους Mary Elizabeth Winstead και Shailene Woodley, ενώ θα εμφανιστεί και στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Joseph Gordon-Levitt, Don Jon’s Addiction.


Elizabeth Debicki

Γεννημένη στο Παρίσι, έφτασε στην Αυστραλία στα πέντε της, ενώ έχει Πολωνικο-ιρλανδικές ρίζες! Πραγματικά πανέμορφη, την είδε ο Baz Luhrmann και την συμπεριέλαβε άμεσα στο καστ του φιλόδοξου The Great Gatsby!