Από την Kim Kardashian το περιμέναμε να τον κάνει ρεζίλι, από αλλού το βρήκαμε. Ο λόγος για τον Kanye West που όχι μόνο δεν κρατάει το στοματάκι του κλειστό, αλλά φροντίζει να μαλλιοτραβιέται με όποιον μιλάει αγγλικά, γαλλικά ίσως και ελληνικά.

Μετά από τον Ricardo Tisci του οίκου Givenchy, ο Kanye έβαλε στο στόχαστρό του τον οίκο Louis Vuiton γιατί τόλμησε να του αρνηθεί κάποια συνάντηση με τον vice-president Yves Carcelle. Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο σταθμό 92.3 NOW δήλωσε έξαλλος, “κατά τη διάρκεια του παριζιάνικου fashion week ζήτησα να συναντήσω τον υπεύθυνο του οίκου Louis Vuiton και μου απάντησαν πως δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτή η συνάντηση. Όσοι με ακούτε στη Νέα Υόρκη μην αγοράσετε τίποτα από αυτό τον οίκο μέχρι τον Ιανουάριο. Ξέρω τη δύναμή μου και λέγεται επιρροή. Τώρα θέλετε να συναντηθούμε κύριοι;”.

Μάλλον το μετάνιωσε την ίδια στιγμή ο ράπερ γιατί όχι μόνο δε νομίζουμε να τον άκουσε κανένας, αλλά αν συλλογιστεί κανείς την τεράστια συλλογή του από τσάντες και βαλίτσες Louis Vuiton τότε μάλλον δεν έχει και πολύ νόημα αυτός ο πόλεμος.