To 2016 θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως η χρονιά του Uncharted, καθώς ο γενναίος τυχοδιώκτης Nathan Drake επιστρέφει στην τέταρτη (και τελευταία;) περιπέτεια του: Uncharted 4: A Thief’s End (ελληνικός τίτλος Uncharted 4: To Τέλος ενός Κλέφτη), έτοιμος για μία ακόμη φορά να  ταξιδέψει τους gamers σε μία πραγματικά μοναδικά επική περιπέτεια γεμάτη σεναριακές ανατροπές, ατελείωτη δράση και εξερεύνηση. Ήδη από σήμερα (10 Μάϊου) όλοι οι fans του PlayStation 4 μπορούν να απολαύσουν μία περιπέτεια που όμοια της δεν έχουν γνωρίσει ξανά και να οδηγήσουν τον ήρωα Nathan Drake σε μία γοητευτική ιστορία που συναρπάζει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό! Το τέταρτο Uncharted θεωρείται από gamers και κριτικούς το «video game της χρονιάς» και παρακάτω αναλύουμε τους λόγους που δικαιολογούν (και με το παραπάνω) τον προαναφερθέντα τίτλο…

Uncharted-4_drake-scaffolding1

  1. Ένας αχανής κόσμος προς εξερεύνηση!

O Creative director του παιχνιδιού, Neil Druckmann, δήλωσε ότι ο κόσμος του Uncharted 4 είναι πολύ μεγαλύτερος από τα προηγούμενα Uncharted gamers, προσφέροντας στους gamers την απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Με έμφαση στη λεπτομέρεια, οι δημιουργοί του Uncharted 4 δημιούργησαν έναν κόσμο που σε καλεί να τον εξερευνήσεις σπιθαμή προς σπιθαμή και να ξεκλειδώσεις τα δεκάδες καλά κρυμμένα μυστικά του.

Uncharted-4_truck-street1

  1. Απίθανη κινηματογραφική εμπειρία… 

Όπως και οι προκάτοχοι του έτσι και το νέο παιχνίδι της σειράς διακρίνεται για το κινηματογραφικό feeling που προσφέρει στους παίκτες. To «Τέλος Ενός Κλέφτη» δεν αποτελεί την εξαίρεση στο κανόνα, καθώς προσφέρει μία χολιγουντιανού τύπου εμπειρία με μοναδικές ερμηνείες που φανερώνει τα υψηλά production values του!

Uncharted-4_drake-close-up

  1. Ανεπανάληπτες ρεαλιστικές μάχες!

Οι δημιουργοί του «Uncharted 4: To Τέλος Ενός Κλέφτη» έδωσαν μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη ενός συστήματος μάχης, το οποίο διακρίνεται για την ελευθερία επιλογών και κινήσεων που χαρίζει στον gamer. Οι μάχες σώμα με σώμα είναι απλώς «επικές», ενώ η τεχνητή νοημοσύνη των αντιπάλων είναι τόσο αναπτυγμένη που αποτελεί μία συνεχή πρόκληση.

Uncharted-4_drake-aiming-at-enemy2

  1. Τα πιο όμορφα γραφικά σε PS4 game… ever!

Γνωρίζουμε ότι το PlayStation 4 είναι η πιο ανεπτυγμένη κονσόλα της γενιάς της σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών, καθώς τα γραφικά που απεικονίζει ξεπερνούν κάθε φαντασία. To Uncharted 4 καταφέρνει να βγάλει προς τα έξω όλη τη hardware δύναμη της κονσόλας της Sony στον τομέα της επεξεργασίας γραφικών, καθώς o κόσμος του είναι ότι τελειότερο έχει υπάρξει ποτέ στον οπτικό τομέα του PlayStation 4.

Uncharted-4_drake-sam-survived1

  1. Εξελιγμένο multiplayer!

Μπορεί το single-player κομμάτι του Uncharted 4 να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των gamers, ωστόσο μετά το τέλος του δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσετε τον μοναδικό κόσμο του παιχνιδιού της Naughty Dog, καθώς μετά το πέρας της single-player ιστορίας σας περιμένουν αναβαθμισμένα multiplayer modes του παιχνιδιού που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας για πάρα… μα πάρα… πολύ καιρό!

Uncharted-4_enemies-approach1

  1. H καλύτερη σκιαγράφηση χαρακτήρων σε video game!

Το τελευταίο Uncharted πρόκειται ένα μοναδικό ταξίδι στην ξεχωριστή «ψυχοσύνθεση» του κεντρικού πρωταγωνιστή Nathan Drake, με τους δημιουργούς του παιχνιδιού να δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο story τόσο στην καταγωγή του αγαπημένου ήρωα όσο και στα διλλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη νέα περιπέτεια του. Πέραν του Nathan Drake όμως και οι υπόλοιποι χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν (όπως o μέντορας του Nathan, Sully) δεν αποτελούν απλές «ξύλινες» video game φιγούρες, αλλά διαθέτουν προσωπικότητα και οι developers της Naughty Dog παίρνουν άριστα στην σκιαγράφηση τους.

Uncharted-4_elena1

  1. Δύο αδίστακτοι και… αξιολάτρευτοι «κακοί»!

Είναι σύνηθες το φαινόμενο, οι «καλοί» να κερδίζουν τη συμπάθεια των gamers, όμως και οι κακοί που πρωταγωνιστούν στο Uncharted 4, o εγωιστής κυνηγός θησαυρών Rafe Adler και η επικίνδυνη μισθοφόρος Nadine Ross, θα κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν τον Drake και είναι βέβαιο ότι θα χαραχθούν στη μνήμη των gamers από τις πρώτες κιόλας στιγμές που θα εμφανιστούν στον κόσμο του παιχνιδιού.

Uncharted 4 12

  1. Το τέλος του επικού ταξιδιού του Nathan Drake…

Αν και κανείς δεν γνωρίζει ποιο μπορεί να είναι το μέλλον, οι δημιουργοί του Uncharted έχουν δηλώσει ότι αυτή θα είναι η τελευταία «εμφάνιση» του Nathan Drake, ο οποίος κλείνει με το Uncharted 4 έναν κύκλο δέκα ετών. Για αυτό και εταιρεία ανάπτυξης του αγαπημένου gaming franchise αποχαιρετάει τον Nathan με έναν μοναδικό τρόπο που θα μείνει για πάντα στις καρδιές όλων των fans…

Uncharted-4_drake-looking_1434429044