Όταν η παιδική σου ηλικία ήταν γεμάτη από χρώματα και σχήματα και αχώριστοι φίλοι σου το μολύβι, το χαρτί και το ψαλίδι, τότε ξέρεις που βρίσκεται το μέλλον σου και ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις. Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Μάρα Μυλωνοπούλου μετά από πανεπιστημιακές σπουδές στο εξωτερικό και μία γεμάτη καριέρα 20 και πλέον χρόνων ως Ενδυματολόγος και Στυλίστρια Μόδας, πριν από τέσσερα χρόνια ένιωσε έτοιμη για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα το να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη σειρά κοσμημάτων με την υπογραφή της.

Capture  Capture  Capture

Ξεκίνησε να δημιουργεί τα πρώτα της κοσμήματα στο ατελιέ της με εφόδια το έμφυτο ταλέντο, την αστείρευτη φαντασία και μία παραδοσιακή τέχνη γραμμένη στο DNA της με τους δύο της παππούδες επαγγελματίες ράφτες ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων. Με βαθιά αγάπη για την Ελλάδα, που αποτελεί για εκείνη μία αστείρευτη πηγή έμπνευσης, μας παρουσιάζει τις συλλογές της, παντρεύοντας παραδοσιακές και νέες τεχνικές, όπως και ιδιαίτερα υλικά, επιτυγχάνοντας τα κοσμήματά της να αντανακλούν πάθος, εκλεπτυσμένο γούστο και υψηλή ποιότητα.

CaptureCaptureCapture

Ανήσυχη προσωπικότητα, λάτρης της αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας, ακούραστη, με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά της θέλει συνεχώς να μαθαίνει και να εξελίσσεται. Στόχος της σε κάθε συλλογή να παρουσιάζει την Ελλάδα από μία διαφορετική οπτική γωνία, επιλέγοντας στοιχεία από διαφορετικές φάσεις της ιστορίας της.

Η Μάρα Μυλωνοπούλουσυμμετέχει στο Andydote Fashion Fair το οποίο θα πραγματοποιηθεί 25-28 Ιανουαρίου στον Πολυχώρο Αθηναΐς