Ο Τιτανικός του Τζέιμς Κάμερον επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε μια remastered έκδοση για να γιορτάσει την εικοστή πέμπτη επέτειό του. Σύμφωνα με την Paramount Pictures, η κλασική ταινία καταστροφής θα προβληθεί στην οθόνη για περιορισμένο χρονικό διάστημα την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, ενόψει της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου φέτος.

Η Paramount απέκτησε τα εγχώρια δικαιώματα της ταινίας πέρυσι, αφού η Disney όρισε μια διεθνή επανέκδοση για την επιτυχημένη ταινία εισιτηρίων που θα την δουν οι θαυμαστές σε 3D 4K HDR και high-frame. Η Disney όρισε την επανακυκλοφορία επίσης για τις 10 Φεβρουαρίου φέτος προς τιμήν της 25ης επετείου της πολυβραβευμένης με Όσκαρ ταινίας καταστροφής, η οποία γιορτάστηκε το 2022.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την ιστορία αγάπης του Τζακ (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) και της Ρόουζ (Κέιτ Γουίνσλετ). Το 2012, η ​​ρομαντική και καταστροφική ταινία επανακυκλοφόρησε για δεύτερη φορά στις αίθουσες. Η επανακυκλοφορία του 2012 κέρδισε ένα ρεκόρ 67 εκατομμυρίων δολαρίων την εβδομάδα έναρξης της και το 2017, ο Τιτανικός εμφανίστηκε για άλλη μια φορά στις μεγάλες οθόνες για τον εορτασμό της 20ης επετείου του. Συνεχίζοντας την παράδοση του εορτασμού της επετείου της ταινίας προβάλλοντάς την στους κινηματογράφους, η remastered κυκλοφορία της σε 3D 4K ανακοινώθηκε στην παρουσίαση CineEurope της Disney στη Βαρκελώνη το 2022.