Οι περισσότεροι από εμάς φάγαμε λίγο παραπάνω τις γιορτές, με αποτέλεσμα η ζυγαριά αυτή την περίοδο να δείχνει μερικά κιλά παραπάνω. Δεν υπάρχει, λοιπόν, καλύτερος μήνας από τον Ιανουάριο για να επιστρέψεις στο γυμναστήριο ή να ξεκινήσεις τρέξιμο μαζί με μια φίλη σου. Σίγουρα, για να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου, θα πρέπει να αγοράσεις 2-3 αθλητικά ρούχα που, όταν τα φοράς, θα μπαίνεις στο «κλίμα» της φυσικής δραστηριότητας. Πρόσεχε όμως! Μη σταθείς μόνο στο σχέδιο ή το χρώμα ενός κολάν ή ενός φούτερ. Είναι απαραίτητο να επιλέξεις ρούχα ποιοτικά, που θα επιτρέπουν στο σώμα σου να αναπνέει.

Ένα ποιοτικό αθλητικό ρούχο δε χρειάζεται να είναι απαραίτητα και ακριβό. Πολύ ωραίες επιλογές, σε λογικές τιμές, θα βρεις αυτή την περίοδο στα Marks & Spencer, που έρχονται να αναβαθμίσουν τις προπονήσεις σου με τη νέα συλλογή Goodmove 2023.

Τι θα βρεις στη νέα συλλογή

Η συλλογή Goodmove προσφέρει must-have αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ σχεδιασμένα για κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα και καθημερινές all day casual εμφανίσεις. Ξεχωρίζει τόσο για την ποικιλία της σε χρώματα, έξυπνα σχέδια και μοτίβα όσο και για τον καινοτόμο σχεδιασμό και συνδυασμό υφασμάτων που απομακρύνουν τον ιδρώτα, αφήνουν το σώμα να αναπνέει και διευκολύνουν τις κινήσεις. Η συλλογή αποτελείται από γυναικεία, ανδρική και παιδική σειρά και περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από πανωφόρια και φούτερ, μπλουζάκια, crop top και κολάν, που προσφέρουν ελευθερία και άνεση σε κάθε κίνηση, ενώ αποτελούν την ιδανική επιλογή για προπονήσεις και κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα.

Δες στη συνέχεια μερικά από τα αθλητικά κομμάτια που ξεχωρίσαμε

-Φούτερ για την άνοιξη

-Κολάν για άνεση στο γυμναστήριο

-Φούξια φλις

Διαβάστε επίσης:

Spray tans: Είναι ασφαλή; Τί πρέπει να ξέρω;