Δύσκολες οι ερωτικές σχέσεις και η αλήθεια είναι πως στο μυαλό ειδικά των γυναικών τα πράγματα είναι ακόμα πιο περίπλοκα. Περνάνε όλα από ακτίνες Χ! Κάποιες γυναίκες σε ένα χωρισμό θα σκεφτόντουσαν την επανασύνδεση κάποιες άλλες όμως, όχι.

Τι γίνεται στην περίπτωση όμως ενός δεύτερου γάμου; Ποιες κυρίες του ζωδιακού θα απέκλειαν το ενδεχόμενο;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γυναίκα Παρθένος γενικά στην ζωή της δύσκολα παίρνει την απόφαση να παντρευτεί. Αφενός γιατί είναι υπερβολικά ανεξάρτητη και θυμίζει κάτι από… Αμαζόνα και αφετέρου διότι πολύ δύσκολα ένας άντρας θα την εντυπωσιάσει και θα την ενθουσιάσει τόσο που θα την κάνει να τον παντρευτεί. Αν λοιπόν βάλει βέρα μια φορά στην ζωή της, τότε για εκείνη θα θεωρηθεί απίθανο να το ξανακάνει και δεύτερη φορά, καθώς δεν το θεωρεί απαραίτητο. Άλλωστε έκανε το «λάθος» της μια φορά γιατί να το επαναλάβει; Επίσης, περνά καλύτερα μόνη και χωρίς υποχρεώσεις παρά μέσα σε ένα γάμο με δεσμεύσεις και προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως ή που θα παντρευτεί σε πολύ μικρή ηλικία γιατί ερωτεύτηκε ή επειδή μπορεί να έμεινε έγκυος ή θα παντρευτεί σε μεγάλη ηλικία, αφού θα έχει κάνει όσα θέλει ή δεν πρόκειται να παντρευτεί ποτέ. Αν τέλος πάντως κάνει έναν γάμο στην ζωή της -για όποιο λόγο και αν τον έκανε- και μετά χώρισε, δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει ξανά στεφάνι. Θα περνάει καλά, θα κάνει σχέσεις (τις περισσότερες φορές με μικρότερους) και θα είναι κυρίαρχη του εαυτού της και ανεξάρτητη για να ζήσει την ζωή της όπως θέλει. Κορόιδο στο κλουβί, δεν θα είναι πάντως…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να ξεκινήσουμε λέγοντας συγχαρητήρια σε όποιον άντρα κατάφερε να πείσει μια γυναίκα Υδροχόο να τον παντρευτεί, μιας και το ζώδιο αυτό είναι δύσκολο -έως και απίθανο- κάποιες φορές να βάλει την κουλούρα. Είναι υπερβολικά ανεξάρτητη η γυναίκα Υδροχόος, νιώθει ότι ο γάμος και οι δεσμεύσεις την πνίγουν και της στερούν κάθε ελευθερία και δυνατότητα να εξελιχθεί και να ζήσει όπως θα ήθελε. Είναι λοιπόν εύκολα κατανοητό το γιατί αυτή η γυναίκα του ζωδιακού αν έβλεπε βέρα ή στέφανα για δεύτερη φορά, θα το έβαζε στα πόδια!

Πηγή: astrology.gr