Όπως θα σου πει κάθε fashion editor, τα φούτερ είναι ένα από τα πιο άνετα, βολικά και απαραίτητα κομμάτια στην ντουλάπα όποιου αγαπάει το streetstyle. Από την εμπειρία μου, δεν μπορείς να κάνεις λάθος με ένα φούτερ και ρίχνοντας μια ματιά στο Instagram θα συνειδητοποιήσεις πόσους συνδυασμούς μπορείς να κάνεις που να ταιριάζουν στο στιλ σου και στην περίσταση.

Τα τέσσερα χαρακτηριστικά που ψάχνω σε ένα φούτερ είναι εφαρμογή, ποιότητα υλικών, χρώμα και ευελιξία στους συνδυασμούς. Και ξέρω ότι η Champion® τικάρει όλα τα κουτάκια, κάθε φορά. Αυτό το φθινόπωρο έρχεται με τις συλλογές Rochester & Premium συνδυάζοντας το αθλητικό στιλ με τα διεθνή style trends.

Οι αγαπημένες παστέλ αποχρώσεις στη συλλογή Rochester είναι ό,τι χρειάζεται κάθε κορίτσι στην καθημερινότητά του. Λιλά, ροζ, κίτρινο σε δυναμικές αντιθέσεις με λευκό, μαύρο και φούξια. Το χαρακτηριστικό κολλεγιακό στιλ της Champion® επιστρέφει με την Premium συλλογή, γήινες αποχρώσεις και urban style διάθεση. Όταν πρόκειται για streetstyle εμφανίσεις, πάω στα σίγουρα με Champion®.

Οι προτάσεις μας: