Ο μήνας των Fashion Weeks έχει ξεκινήσει επισήμως. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στα λαμπερά μοντέλα, που για ακόμα μια φορά μας κάνουν να αναρωτιόμαστε πως διατηρούν αψεγάδιαστη την επιδερμίδα τους. Το Α και το Ω της υγιούς επιδερμίδας έγκειται σίγουρα στο lifestyle. Εκτός από την ποσότητα νερού που καταναλώνει όμως κάποιος και τη διατροφή που κάνει, ιδιαίτερα σημαντικός είναι και ο καθαρισμός του προσώπου. Δες, στη συνέχεια, ποια είναι τα απλά tips που χρησιμοποιούν τα μοντέλα και δες και το δικό σου πρόσωπο να γίνεται αλαβάστρινο!

Πάγος ο θαυματουργός!

Ο πάγος είναι ένα κλασικό κόλπο για φρέσκα επιδερμίδα που το εφαρμόγουν τα μοντέλα εδώ και δεκαετίες. Μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις απαλό μασάζ με πάγο στο πρόσωπο σου το πρωί, χρησιμοποιώντας μια βαμβακερή πετσέτα.

Μη βάφεσαι χωρίς λόγο

Μπορεί τα μοντέλα στις πασαρέλες να εμφανίζονται με εντυπωσιακό μακιγιάζ. Όμως σπάνια στην προσωπική τους ζωή βάφονται έντονα, προκειμένου να διατηρήσουν το δέρμα τους φρέσκο για περισσότερο καιρό.

Πατάτες στα μάτια

Για να μειώσουν τις σακούλες κάτω από τα μάτια, αρκετά μοντέλα κόβουν πατάτες σε ροδέλες και στη συνέχεια τις τοποθετούν στο σημείο για 20 λεπτά.

Αντικατάστησε το make up με την ενυδατική

Τα περισσότερα μοντέλα το πρώτο πράγμα που κάνουν μόλις μπουν στο σπίτι είναι να ξεβαφτούν και να ενυδατώσουν σωστά την επιδερμίδα τους. Ακολούθησε την ίδια τακτική, για να αποφύγεις το ξηρό δέρμα.

Χρησιμοποίησε την τεχνολογία

Μέσω των επαναστατικών συσκευών της, η FOREO όχι απλά βοηθά σημαντικά αλλά εγγυάται ότι οι πιστοί οπαδοί της θα αποκτήσουν model-like επιδερμίδα που σφύζει από υγεία. Με τις απλές-στη-χρήση συσκευές LUNA 3, UFO 2 και BEAR καθαρίζει, ενυδατώνει και ανορθώνει το πρόσωπο, αρκεί ο χρήστης να δείξει αφοσίωση στη χρήση τους.

Απαλό μασάζ στην επιδερμίδα

Με το πάτημα ενός κουμπιού, το LUNA 3 ενεργοποιείται και παράγει T-sonic παλμούς κάνοντας απαλό μασάζ στην επιδερμίδα. Συνδυασμένο με το αγαπημένο σας face cleanser, παράγει αφρό και καθαρίζει την επιδερμίδα εις βάθος – τόσο που μετά… τρίζει από καθαριότητα! Μετά το πέρας του καθαρισμού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πίσω πλευρά της συσκευής με τις ειδικές ραβδώσεις και να επιλέξετε μία σειρά από διαφορετικών και στοχευμένων massage treatments, σε συνδυασμό με το αγαπημένο σας serum ή, ακόμα καλύτερα, έλαιο προσώπου.

Ο ορισμός του pampering!

Το UFO 2 είναι το απόλυτο gadget κάθε beauty afficionado και αποτελεί το μοναδικό τρόπο που θα θέλεις να εφαρμόζεις τη μάσκα προσώπου από εδώ και στο εξής. Χάρη στις λειτουργίες της θερμοθεραπείας και κρυοθεραπείας αλλά και του LED light, η συσκευή έχει την ικανότητα να επιτρέπει στην κάθε smart mask να διεισδύει εις βάθος. Η FOREO μάλιστα έχει φροντίσει να δημιουργήσει μια σειρά από μάσκες που αντιμετωπίζουν κάθε ανάγκη ώστε να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει 100% σε εσένα.

Εκπληκτικά αποτελέσματα με διάρκεια

Κάποιοι λένε ότι είναι θαυματουργό! Εμείς θα το επιβεβαιώσουμε και θα τονίσουμε το πόσο σημαντικό είναι να το χρησιμοποιεί κανείς συχνά ώστε τα εκπληκτικά αποτελέσματα που παραδίδει η συσκευή να έχουν διάρκεια. Η νέα προσθήκη στην οικογένεια της FOREO, το BEAR δεν είναι απλά μία cute συσκευή – είναι εκείνη που θα δώσει άλλο σχήμα στο περίγραμμα του προσώπου σου και θα σου χαρίσει ζυγωματικά μοντέλου!

Διαβάστε επίσης:

Βραδινή ρουτίνα χαλάρωσης: 3 προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να κοιμάσαι καλύτερα