Καλωσορίζουμε την καλοκαιρινή περίοδο με την πολύ δυνατή νέα καμπάνια της answear.LAB που συνοδεύει την τελευταία συλλογή με τίτλο «Be Brave»!

Αυτή η περιορισμένη συλλογή έχει εμπνευστεί από δυνατές και θαρραλέες γυναίκες και αυτό είναι άλλωστε και το μήνυμα της answear.LAB, «Να έχεις το θάρρος της δικής σου γνώμης αντί να είσαι η ηχώ της γνώμης κάποιου άλλου»! Πολύ δυνατό μήνυμα, θα λέγαμε.

Ξέρεις, το να αντιμετωπίζεις με θάρρος κάποιες καταστάσεις της ζωής σου, δεν σημαίνει πως έχεις άγνοια κινδύνου. Μέσα από αυτή τη νέα συλλογή λοιπόν, υμνούνται επαναστατικά καλλιτεχνικά πρότυπα που αποτέλεσαν ορόσημα στην ιστορία των γυναικών.

Μιλάμε για μια περιορισμένη συλλογή στην οποία θα βρεις καλοκαιρινά outfits εμπνευσμένα από τη θρυλική ταινία «Θέλμα και Λουίζ». Το θέμα είναι λοιπόν να ταυτιστούμε όπως και η συλλογή, με τις πρωταγωνίστριες , που δεν φοβήθηκαν να πάρουν το ρίσκο για μια ελευθερία χωρίς όρια.

Πολύχρωμα έθνικ μοτίβα
Κεντήματα που μας παραπέμπουν στους πίνακες της Φρίντα Κάλο

Νομίζω, στα είπαμε όλα! Το σλόγκαν «Be Brave» μας παροτρύνει να διεκδικούμε τα όνειρα και την ελευθερία μας με τόλμη, θάρρος και αυτοπεποίθηση! Και αυτό θα κάνουμε!

Σε ένα κόσμο χαοτικό που θέλουμε να ακουστεί η φωνή μας πρέπει να ενθαρρύνουμε η μια την άλλη να είναι ο εαυτός της.

«Be Brave» κορίτσια!

Leave a Reply

Your email address will not be published.