Είχα αυτή τη συζήτηση πριν λίγες μέρες με τις φίλες μου (με βίντεο κλήση, καταλαβαίνεις τι γινόταν) , ότι ξαφνικά έχω αρχίσει και κάνω σακούλες κάτω από τα μάτια. Η κάθε μια όμως είχε να μου πει ένα μυστικό που κάνουν οι ίδιες όταν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Έτσι τα μάζεψα όλα για να “κλείσεις και εσύ το μάτι” στις σακούλες με φυσικό τρόπο.

 

Αγγούρι

eye bags8573

Είναι γνωστό πως οι φέτες αγγουριού βοηθούν για να φύγει το αντιαισθητικό πρήξιμο κάτω από τα μάτια εμποδίζοντας την κατακράτηση υγρών. Αφήστε ένα αγγούρι στο ψυγείο για μισή ώρα και στη συνέχεια κόψτε 2 φέτες και ακουμπήστε τις για 1ο λεπτά στην περιοχή των ματιών.

Πατάτα

Συντακτ_140325231957

Το άμυλο που περιέχει η πατάτα καταπραΰνει το πρήξιμο. Μπορείς να ακολουθήσεις την ίδια ακριβώς διαδικασία με το αγγούρι δηλαδή μπορείς να τη βάλεις στο ψυγείο για μισή ώρα και στη συνέχεια κόψτε 2 φέτες και ακουμπήστε τις για 1ο λεπτά στην περιοχή των ματιών.

Τσάι

tsai_omorfia

Όσο περίεργο και αν σου ακούγεται το πράσινο τσάι αλλά και το χαμομήλι είναι ροφήματα που κάνουν θαύματα. Ξάπλωσε και βάλε πάνω στα μάτια σου 2 σακουλάκια από τσάι που έχει βράσει και έχει κρυώσει. Πρέπει να το αφήσεις για 15 λεπτά και στη συνέχεια δες τη διαφορά.

Ομελέτα

images (1)

Και όμως τα ασπράδια μπορούν να εξαφανίσουν τις σακούλες. Χτυπάμε 2 ασπράδια σε ένα μπολ και στη συνέχεια απλώνουμε με ένα βουρτσάκι γύρω από τα μάτια. Αφήνουμε να δράσει για 20 λεπτά και στη συνέχεια ξεβγάζουμε με νερό.

Γάλα

gala1

Βουτάμε μια πετσέτα σε ζεστό γάλα και στη συνέχεια αφήνουμε για 20 λεπτά στη περιοχή των ματιών μέχρι να δράσει.

Κουτάλι

koutalia-ypiresies-omorfias-1

Βάλε στην κατάψυξη 2 κουτάλια για 5 ώρες και στη συνέχεια ακουμπήστε τα πάνω στα μάτια μέχρι να πάρουν την θερμοκρασία του σώματος