Μετά την επιτυχή παρουσίαση της pret – a- porter σειράς Dassios THEROS SS/20 στις εβδομάδες μόδας σε Μιλάνο και Παρίσι, το brand Dassios, λαμβάνει μέρος στην ανανεωμένη σε χώρο και σχεδιαστές εμπορική έκθεση Andydote, ώστε να παρουσιάσει την ίδια σειρά στο ελληνικό κοινό. Ο σχεδιαστής, πιστός στις ethnic αναφορές και στις επιρροές από τις παραδόσεις, δημιουργεί μια δεύτερη πιο εμπορική resort σειρά, η οποία δημιουργείται με έμπνευση από το ελληνικό καλοκαίρι και απευθύνεται σε χώρους και καταστήματα που δραστηριοποιούνται στα ελληνικά νησιά και resorts.

 

Φίνα οικολογικά υλικά, φυσικές ίνες και ethnic διακοσμητικά στοιχεία, αποτελούν τις χειροποίητες δημιουργίες μιας συλλογής η οποία έχει βρει μεγάλη αποδοχή σε ανάλογους χώρους σε όλο τον κόσμο. Η σειρά dassios THEROS SS/20 αποτελείται από μια σειρά από all day καφτάνια σε λινά και βαμβακερά υφάσματα δουλεμένα στον αργαλειό με παραδοσιακές τεχνικές, φορέματα με μοναδικά prints και tunic dresses για την πόλη ή την παραλία.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με μια σειρά από τα γνωστά denim και military jackets του σχεδιαστή στο ύφος πάντα της σειράς Dassios THEROS.