Ο Mark Rothko κάποτε είχε αναφερθεί στην απεραντοσύνη του απείρου και στον ξεχωριστό τρόπο που το φως αναμειγνύεται με το σκοτάδι. Σε αυτή τη συλλογή όλα τα κοσμήματα είναι εμπνευσμένα από το κίνημα της τέχνης color field και τα έργα του διάσημου εξπρεσιονιστή.

Σε αυτό το σώμα δουλειάς συνδυάζω χειροποίητες αλυσίδες με οργανικές μορφές από ορυχαλκό ή χαλκό με ακρυλικές χρωστικές, ζωγραφισμένα στο χέρι, δημιουργώντας κομμάτια που μιλούν για αντίθεση – σκληρό/μαλακό, βαρύ/ελαφρύ, μόνιμο/διαρκές, οργανικό/μεταλλικό. Δουλεύω με τα χέρια μου και απευθείας με τα υλικά μου. Επιλέγω να γιορτάσω την ομορφιά, το σχεδιασμό και τις διαδικασίες που δεν συμμορφώνονται με τα παραδοσιακά πρότυπα, αλλά εκφράζουν νέες δημιουργικές δυνατότητες. Αυτό οδηγεί σε μια περιπετειώδη διαδρομή τόσο για τον κατασκευαστή όσο και για τον φέροντα.

Δημιουργώ τη δουλειά μου έτσι ώστε να είναι λειτουργική και πρακτική. Τα σχέδια είναι ελαφριά και εύκολα στη φροντίδα τους με ελάχιστη προσπάθεια. Πιστεύω ότι κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε και να απολαύσουμε την οικεία δημιουργική μας έκφραση χρησιμοποιώντας τον καμβά των δικών μας σωμάτων και είναι συναρπαστικό να φορούμε ένα κομμάτι τέχνης κοσμημάτων που εμπνέει ενδιαφέρον, ερωτήσεις και δέος.