Είμαστε ο Διονύσης Αρβανίτης [dion] και η Ελευθερία Φώτου [felle], ζούμε στην πόλη του Βόλου και έχουμε σπουδάσει και οι δύο στην Αθήνα, εσωτερική αρχιτεκτονική και τοπογραφία αντίστοιχα. Από πάντα άρεσε και στους δύο μας το εκλεπτυσμένο design και τα χειροποίητα και μοναδικά αντικείμενα. Τόσο κατά τη διάρκεια των σπουδών μας, όσο και αργότερα ταξιδεύοντας, ήρθαμε σε επαφή με τον κόσμο της τέχνης, της μόδας και της διακόσμησης.

Οι αρκετά διαφορετικοί χαρακτήρες μας, βρήκαν κοινό παρονομαστή στην αγάπη μας για τα ταξίδια, το καλό φαγητό και το πάθος για δημιουργία. Ο συνδυασμός όλων αυτών μας οδήγησε στη γέννηση του brand μας Dion&Felle. Η Dion&Felle φιλοσοφία είναι βασισμένη στη δημιουργία design με εναλλακτικά, φυσικά υλικά, που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα του κάθε προϊόντος. Ως κύρια πρώτη ύλη για τις δημιουργίες μας έχουμε επιλέξει το φυσικό ξύλο, ένα πολύ ιδιαίτερο και ζεστό υλικό, που εκ του φυσικού του δίνει μοναδική όψη σε κάθε ένα από τα προϊόντα μας.  Με πολύ αγάπη λοιπόν για αυτό που κάνουμε σχεδιάζουμε και δημιουργούμε διαλέγοντας τις καλύτερες ποιότητες υλικών και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο στοιχείο του χειροποίητου.

Τα προϊόντα μας, θέλουμε πρώτα απ’ όλα να αρέσουν σε εμάς τους ίδιους και να χαιρόμαστε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο δημιουργίας…ελπίζουμε να αρέσουν το ίδιο και σε εσάς.