Η καθημερινότητα μιας γυναίκας δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς το πρόγραμμα της είναι γεμάτο ευθύνες και υποχρεώσεις. Ειδικά όταν βρίσκεται στις δύσκολες μέρες της, τα πράγματα γίνονται ακόμα ποιο έντονα για εκείνη που χρειάζεται ένα σύμμαχο φίλο για να καταφέρει να φέρει εις πέρας την ημέρα της.

Η Moxie σκεπτόμενη όλα αυτά, κυκλοφόρησε την σειρά Organics. Το πρωτοποριακό brand στο χώρο της γυναικείας υγιεινής ανανεώθηκε και μας γεμίζει εκπλήξεις!

Η νέα σειρά Moxie Organics:

  • Αποτελείται από οργανικό βαμβάκι
  • Δεν περιέχει πλαστικό
  • Δεν περιέχει χλώριο
  • Δεν περιέχει άρωμα
  • Είναι υπό αλλεργική
  • Είναι απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον

Ο κύριος σκοπός της Moxie είναι να δημιουργεί προϊόντα που να μην προκαλούν ερεθισμούς και να είναι super απορροφητικά. Ότι αποζητά δηλαδή μια γυναίκα για τις ημέρες τις περιόδου της.

Σε αυτή τη νέα σειρά, θα βρεις σερβιέτες και ταμπόν που στη σύνθεση τους χρησιμοποιείται μόνο πιστοποιημένο και βιοδιασπώμενο βαμβάκι το οποίο καλλιεργείται χωρίς την χρήση φαρμάκων, κάτι που είναι πολύ πολύ σημαντικό και χαιρόμαστε που το γνωρίζουμε!

Και σου έχουμε ακόμα ένα πολύ χρήσιμο νέο! Η νέα σειρά Moxie Organics κυκλοφορεί και κυπελάκια περιόδου, φτιαγμένα από ιατρική σιλικόνη!

Είναι μια άκρως οικολογική πρόταση σχετικά με την γυναικεία υγιεινή καθώς τα εν λόγω κυπελάκια είναι επαναχρησιμοποιούμενα! Και για μεγαλύτερη ακόμα φροντίδα, στην ίδια σειρά θα βρεις υγρά μαντηλάκια καθαριότητας!

Τώρα με την Moxie Organics, θα είσαι πλήρως εξοπλισμένη για τις επόμενες δύσκολες μέρες σου, που σίγουρα θα γίνουν ευκολότερες!

Leave a Reply

Your email address will not be published.