Τα κοσμήματα που θα μας κάνουν λες κι έχουμε αναδυθεί από τη θάλασσα με χάρη και δημιουργικότητα είναι η τάση για το φετινό καλοκαίρι! Η πρόσφατη καμπάνια που παρουσιάζει οικογένειες των κορυφαίων μοντέλων όπως η Irina Shayk, Fei Fei Sun, Imaan Hammam, Karlie Kloss και Abby Champion, υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου μόδας Steven Meisel, του κομμωτή Guido Palau και του makeup artist Dame Pat McGrath, επαναπροσδιορίζει την Αφροδίτη μέσα από μια συλλογή που εμπνέεται από τον υποθαλάσσιο κόσμο. Η Giovanna Engelbert, με την τεχνογνωσία της Swarovski, δημιουργεί μια συλλογή που παίρνει έμπνευση από κοχύλια, κοράλλια, ιππόκαμπους και άλλα στοιχεία του υδάτινου κόσμου, εξελίσσοντας τη γλώσσα της πολυτέλειας με ρευστά σχήματα και ζωηρά χρώματα. Αυτή η καμπάνια συνδυάζει την ενδυνάμωση, τη δημιουργικότητα, τη χάρη, και την κομψότητα που αντιπροσωπεύει κάθε μοντέλο, προσφέροντας μια σύγχρονη ερμηνεία της Αφροδίτης που αντηχεί με τα σύγχρονα ιδανικά.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024 ΜΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΘΟ!

Τα κοσμήματα HYPERBOLA 

κοσμήματα

Τα σύγχρονα αλλά περίπλοκα σχέδια της Hyperbola φέρνουν νέες εμπνεύσεις για την τρέχουσα σεζόν, καθώς οι λευκοί κρύσταλλοι αναδεικνύουν την ουσία μιας ατελείωτης ιστορίας. Με εκλεπτυσμένους κρυστάλλους από μπαγκέτα σε υπνωτικές γλυπτικές μορφές, οργανική κίνηση και ρευστές γραμμές προσφέρουν ένα λαμπρό παράδειγμα savoir-faire.

Κοσμήματα IDYLLIA

κοσμήματα

Το Idyllia αντλεί έμπνευση από τα πιο περίπλοκα στολίδια της φύσης, από όμορφα λεπτομερή κοχύλια μέχρι τα κρυσταλλωμένα λουλούδια που ξεδιπλώνονται σε μια έκρηξη γραφικής λάμψης. Η θαλάσσια ζωή, όπως τα κοχύλια, οι αστερίες και οι ιππόκαμποι εμφανίζονται με λεπτή χειροτεχνία και μαργαριτάρια σε αφθονία, ενώ τα εμπνευσμένα από την άνοιξη λουλούδια ανθίζουν σε περίπλοκες μορφές. Με την απεικόνιση αυτών των θαλάσσιων και λουλουδάτων μοτίβων σε παβέ, μαργαριτάρια, ombre Swarovski Zirconia και εξαιρετικά κρυστάλλινα σχήματα, η οικογένεια λειτουργεί ως ένας ύμνος στην τεχνογνωσία της Swarovski και τιμά μια κληρονομιά τεχνικής και δημιουργικής μαεστρίας στα κοσμήματα.

MILLENIA κοσμήματα

κοσμήματα

Η Millenia αποτελεί ένα από τα εμβλήματα της Swarovski, παρουσιάζοντας τολμηρές και διαχρονικές πινελιές κομψότητας σε όμορφα κοσμήματα σχεδιασμένα για να αγαπηθούν και να φορεθούν για πάντα. Το λαμπερό ποτάμι κρυστάλλων της Millenia λαμβάνει έναν επαναπροσδιορισμό του ροζ χρώματος Millenia. Παρουσιάζοντας ένα ανανεωμένο πλαίσιο, διαθέτει νέα πιο ενσωματωμένα μεγέθη με αλυσίδα από κρυστάλλους και κούμπωμα αστακού, ενώ οκτάγωνες πέτρες τοποθετούνται οριζόντια για μια πιο φρέσκια ερμηνεία του κλασικού σχεδιασμού.

SUBLIMA

Το νέο σύνολο Sublima καθορίζεται από οργανικές κινήσεις, εκφρασμένες σε τονικά κρυστάλλινα χρώματα, σχήματα και τοποθετήσεις που δημιουργούν ένα φανταστικό εφέ, καθιστώντας το πραγματικό. Εμπνευσμένο από τις άμπωτες και τις ροές του φυσικού κόσμου σε όλο του το θαύμα και κατασκευασμένο με δεξιοτεχνία και εξαιρετική μαεστρία του φωτός, το Sublima λάμπει με ξεχωριστό τρόπο σε μια ποικιλία σιλουετών για κάθε περίσταση.

Διάβασε επίσης:

SWAROVSKI: Γιορτάζει με μια ξεχωριστή καμπάνια!

Leave a Reply

Your email address will not be published.