Η τέχνη αντιγράφει τη ζωή ή η ζωή την τέχνη; Είναι το καρό το επόμενο hot trend για το 2021; Πού θα βρεις τα πιο stylish σχέδια με τα πιο ιδιαίτερα μοτίβα και τυπώματα; Η απάντηση σε όλα ακούει στο όνομα Bershka!

Από τη μία έχουμε την κουλτούρα που εισβάλλει στις ζωές μας με τη μορφή παντελονιών, oversized φούτερ, κορσέδων και φορμών. Η κολεξιόν capsule Art Series χρησιμοποιεί συμβολικά κομμάτια της μπαρόκ τέχνης από τους ζωγράφους Luca Giordano και Pietro de Cortona σε βασικά ενδύματα streetwear κάνοντάς μας έργο τέχνης εν κινήσει. Συνδυάζεται τέλεια με λευκό (όπως βλέπεις) αλλά και με ό,τι άλλο τραβάει η διάθεσή σου καθ’ό,τι στην τέχνη δεν υπάρχουν περιορισμοί! Αρωγός σε αυτή την απότομη στροφή προς την τέχνη και ο δημιουργός ψηφιακού περιεχομένου Johanna Jaskowska, ο οποίος θα δημιουργήσει ένα ειδικό φίλτρο Instagram για την κολεξιόν.

Από την άλλη έχουμε το αγαπημένο καρό που αγάπησαν οι βασιλικοί κύκλοι και οι πανκ σταρς και το 2021 έχει την τιμητική του. Η Bershka συνδυάζει την tweed συλλογή της με έντονα χρώματα, ανάγλυφα υφάσματα και ιδιαίτερα μοτίβα και μας προκαλεί να κάνουμε το ίδιο. Λιλά καπιτονέ, cow animal print, λάιμ αποχρώσεις, graphic τυπώματα, crop tops, φαρδιά πουκάμισα, ζακέτες-γιλέκα, εφαρμοστά παντελόνια. Θα το τολμήσεις;