Η Max&Co. (ή και MAX&Co.) μας έχει συνηθίσει σε γυαλιά ηλίου και όρασης άριστης ποιότητας και εξαιρετικής αισθητικής, με αυτό το χειμώνα να μη ξεφεύγει καθόλου από τον κανόνα. Η χειμωνιάτικη συλλογή αποτελείται από 3 υποσυλλογές, κάθε μία με το δικό της άκρως chic στυλ!

pjimage (1)

Η 1η υποσυλλογή βασίζεται στο στυλ «μάτι-της-γάτας», σε μικρό ή μεγάλο μέγεθος και κάνει πραγματικά εντύπωση από την πρώτη κιόλας ματιά. Με τις θρυλικές πολλαπλές στρώσεις στραφταλιζέ ασετάτ που έχουν γίνει must για κάθε γυναίκα, κομψές λεπτομέρειες glitter αλλά και πιο παραδοσιακά σχέδια όπως ταρταρούγα, σίγουρα θα ερωτευτείς τις διαθέσιμες επιλογές!

pjimage (2)

Η 2η υποσυλλογή κάνει τη διαφορά, ξεφεύγοντας από την τετραγωνισμένη φόρμα της πρώτης και προχωρώντας σε στρογγυλεμένα σχέδια, ιδανικά για πρόσωπα με περισσότερες γωνίες (η 1η συλλογή ταιριάζει σε πιο στρογγυλά ή οβάλ). Οι επιλογές στα χρώματα ποικίλουν εξίσου από επιλογές με σκούρους φακούς και glitter έως και γυαλιά οράσεως με λεπτό σκελετό σε έντονο χρώμα!

pjimage (3)

Η 3η υποσυλλογή επιστρέφει στο μάτι της γάτας με πιο rock αισθητική, με λεπτομέρειες από μέταλλο. Πέρλες και τρουκς ενώνουν τις δυνάμεις της για να δημιουργήσουν γυαλιά ηλίου και οράσεως που θα τραβήξουν τα βλέμματα όσο χρειάζεται για να αναδειχθεί τέλεια το στυλ σου!

pjimage

Όποιο χρώμα κι αν σ’αρέσει, όποιο κι αν είναι το χειμερινό σου στυλ, είμαστε σίγουρες ότι θα βρεις αυτό που θες στη συλλογή γυαλιών Max&Co.!