Η συνεργασία που ξεκίνησε από κοινού με τη Sony Music Partnerships επιβεβαιώνει την ισχυρή σύνδεση του οίκου MCM με τις ρίζες της κληρονομιάς της, οι οποίες είναι βαθιά ριζωμένες στη μουσική ξεκινώντας από την ίδρυση της MCM το 1976 κατά τη διάρκεια της επαναστατικής εποχής της ντισκοτέκ και του Rock & Roll.

Απογείωσε το στιλ σου με μια ιδιαίτερα κομψή και προχωρημένη αισθητική που σου δίνουν οι τσάντες MCM. Μια κολεξιόν που παραπέμπει και επανερμηνεύει τον φυσικό κόσμο με μια cyberpunk αισθητική μέσα από τρεις διαφορετικές κάψουλες: Meta Safari, Cyberpunk και Meta Ocean.

Η MCM και η Tate McRae συνεργάστηκαν για τη δημιουργική ιδέα, την ερμηνεία του τραγουδιού και άλλα στοιχεία – με τελικό αποκορύφωμα δύο παραστάσεις πλήρους διάρκειας που περιέχονται σε δύο επεισόδια, συνοδευόμενες από δυναμικά στοιχεία που ζωντανεύουν ακόμη περισσότερο το storytelling.

Κάνε το look σου μοναδικό με μια άνετη, βολική και σούπερ μοδάτη τσάντα που μπορεί να δώσει μια μοναδική cool πινελιά σε κάθε σου outfit.

Ανακαλύψτε την συλλογή SS23 τώρα στην boutique MCM, Ξάνθου 2 & Αναγνωστοπούλου, Κολωνάκι, Αθήνα, στα πολυκαταστήματα Attica και στα καταστήματα Καλογήρου.