Είναι γνωστό ότι ο καλύτερος τρόπος να προστατέψουμε το δέρμα μας από τα σημάδια της γήρανσης είναι η αντηλιακή προστασία. Οι βλαβερές ακτίνες του ηλίου εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και αλλάζουν την δομή των κυττάρων. Έτσι, δημιουργούνται ρυτίδες, κηλίδες, μελανώματα κ.ά. Καθώς επιβάλλεται να φοράμε αντηλιακή προστασία κάθε μέρα και όχι μόνο στην παραλία, μία καλή λύση είναι να προμηθευτούμε προϊόντα ομορφιάς με αντηλιακή προστασία και δείκτη SPF, τώρα που αρχίζουν να κατακλύζουν την αγορά.

Το Carroten, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες όλων στην αντηλιακή προστασία, παρουσιάζει και φέτος μία σειρά καινοτόμων προϊόντων αντηλιακής και καλλυντικής φροντίδας.

Κρέμα Προσώπου

H νέα κρέμα προσώπου Detox Super Mat SPF 30 συνδυάζει την προηγμένη αντηλιακή προστασία με την έντονη αντιοξειδωτική δράση και ενυδάτωση. Είναι σημαντικό να φοράμε κάθε μέρα αντηλιακή προστασία στο πρόσωπο μας, ακόμη και εάν δεν πηγαίνουμε για μπάνιο. Η επιδερμίδα μας μπορεί να πάθει ανεπανόρθωτη βλάβη από τις ακτίνες του ηλίου. Επίσης, η Detox Super Mat SPF 30 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για το μακιγιάζ μας, ιδιαίτερα εάν έχουμε ξηρή επιδερμίδα.

προϊόντα ομορφιάς SPF

After Sun Tissue Mask – Υφασμάτινη Μάσκα

Λατρεύουμε τις tissue masks, όχι μόνο γιατί δείχνουμε πολύ cool όταν τις φοράμε για να βγάλουμε μία selfie αλλά και για την ανάσα δροσιάς και ενυδάτωσης που χαρίζουν στην επιδερμίδα μας. Δεν είχαμε δει, όμως, ποτέ, μάσκα εξειδικευμένη για την έκθεση στον ήλιο. Πρωτοπορία για την αντηλιακή κατηγορία, αποτελεί η after sun Υφασμάτινη Μάσκα Αναζωογόνησης και Ενυδάτωσης, που ακολουθεί το εκρηκτικό trend στην περιποίηση προσώπου και γίνεται η πρώτη υφασμάτινη μάσκα στην αγορά αντηλιακών ευρείας.

προϊόντα ομορφιάς SPF

Αντηλιακή Πούδρα Προσώπου

Μιλάμε εδώ και χρόνια για το συγκεκριμένο προϊόν για την καλλυντική φροντίδα του προσώπου μας. Πρόκειται για την best-seller αντηλιακή πούδρα προσώπου, την Carroten Compact Powder SPF30, που παρέχει UV προστασία ενώ προσφέρει κάλυψη με φυσικό, mat αποτέλεσμα! Είναι ένα από τα αγαπημένα μας προϊόντα ομορφιάς με δείκτη SPF καθώς όχι μόνο μας προστατεύει αλλά κάνει το πρόσωπό μας να δείχνει αψεγάδιαστο, χωρίς να το «πνίξουμε» με foundation.

προϊόντα ομορφιάς SPF

Bonus επιλογή: το ιδανικό αντηλιακό για χρήση από τα παιδιά μας

Για τους μικρούς μας φίλους, το Carroten κάνει την αντηλιακή τους προστασία… παιχνιδάκι. Το Kids Roll-On SPF30 προσφέρει εύκολη εφαρμογή, ακόμα και από τα ίδια τα παιδιά καθώς είναι σε συσκευασία ρολόν. Δεν θα πηγαίνουν πουθενά χωρίς το αντιηλιακό τους και με το που φτάνετε στην παραλία θα σας φωνάζουν να τους το δώσετε για να βάλουν. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν από μικρά την σημασία του να βάζουμε αντηλιακό.

Επίσης, είναι ένα πολύ βολικό προϊόν καθώς είναι σε συσκευασία ταξιδιού για να μπορείτε να το έχετε συνεχώς μαζί σας.

προϊόντα ομορφιάς SPF