Τα μαλλιά σου είναι ιερά. Τα προσέχεις, τα περιποιείς και τα φροντίζεις με ευλάβεια, γι’αυτό συνεχώς βρίσκεσαι με ένα πιστολάκι ή ισιωτικό στο χέρι. Προέκταση έχουν γίνει για την ακρίβεια. Επειδή όπως καταλαβαίνεις τώρα το καλοκαίρι, το πιστολάκι δεν είναι τόσο καλή ιδέα, προτίμησε τα ανέμελα μαλλιά όπως ακριβώς όταν είσαι στην παραλία.

Το beach look με τις ανάλαφρες μπούκλες σ’αρέσει πολύ που θέλεις να το καθιερώσεις ακόμα και όταν δεν είσαι στην παραλία. Μπορείς να το κάνεις σε λίγα λεπτά, αρκεί να κάνεις τα ακόλουθα 4 βήματα για σωστό αποτέλεσμα.

1. Διάλεξε το σαμπουάν που θα βοηθήσει στην ενίσχυση των μαλλιών σου

Είναι σημαντικό να εφαρμόζεις στα μαλλιά σου προϊόντα που ενισχύουν τις μπούκλες σου και συγχρόνως και το σωστό conditioner.

2. Πρόσθεσε hair spray στα βρεγμένα μαλλιά σου

Εφάρμοσε το κατάλληλο που θα δώσει στα μαλλιά σου όγκο και λάμψη και φτιάξε δύο πλεξούδες στα μαλλιά σου.

3. Λύσε τις πλεξούδες μετά από 15 λεπτά

Αφού περιμένεις 15 λεπτά ή μισή ώρα ανάλογα με τα μαλλιά σου, λύσε τις πλεξούδες και τίναξε τις με τα χέρια σου προκειμένου να σχηματιστούν καλύτερα οι μπούκλες.

4. Εφάρμοσε προϊόν που θα κρατήσει το αποτέλεσμα

Ένα προϊόν styling που θα βοηθήσει τις μπούκλες σου να παραμείνουν έτσι για ώρες, χωρίς να χαλάσουν από την ζέστη. Πριν αγοράσεις κάποιο, συζήτησέ το με τον κομμωτή σου.