Γυναίκες δυναμικές, ταλαντούχες, όμορφες, εμβληματικές με τον τρόπο τους. Οι Anjelica Huston, Florence Welch, Jodie Turner-Smith και Susie Cave περιπλανιούνται σε έναν κήπο ονείρων όπου ανθίζει η μαγεία για χάρη της νέας καμπάνιας του αρώματος Gucci Bloom.

“Το άρωμα είναι σαν ένα ξόρκι, και οι γυναίκες που το φοράνε μαγεύουν τον κόσμο. Τα λουλούδια, σε αυτήν την περίπτωση, λειτουργούν ως μεσολαβητής σε αυτό το ξόρκι και το Gucci Bloom Profumo di Fiori αποτελεί μια ισχυρή συνομιλία μαζί τους. Είναι έντονο, μπαίνει πραγματικά στον κόσμο της φύσης. Το να αφήνουμε τα λουλούδια να μιλούν, άφοβα, ήταν η πραγματική πρόκληση όταν ο Alberto Morillas και εγώ δημιουργήσαμε αυτό το άρωμα” , σχολίασε ο Alessandro Michele, καλλιτεχνικός διευθυντής της Gucci.

Στην καμπάνια του αρώματος, τέσσερις γυναίκες ζουν σε έναν κήπο ονείρων και αποτυπώνονται στο όραμα της βραβευμένης φωτογράφου και σκηνοθέτριας Floria Sigismondi. Πρώτα η Florence Welch εξερευνά τα εγκαταλελειμμένα θέατρα του La Scarzuola και ανακαλύπτει τις παρουσίες των άλλων γυναικών που μαζεύουν λουλούδια και τα ρίχνουν στο νερό. Οι ριπές των πετάλων και των λουλουδιών πέφτουν από τον ουρανό και πλημμυρίζουν τις πρωταγωνίστριες. Η ταινία τελειώνει με ένα κοντινό πλάνο της Florence Welch κρατώντας το μπουκάλι Gucci Bloom Profumo di Fiori, καθώς τα λουλούδια πέφτουν απαλά πάνω της.

Τι κάνει αυτό το άρωμα τόσο ξεχωριστό; Η φρέσκια φυσική πρασινάδα, η πλούσια ποιότητα των λουλουδιών, το κρεμώδες βάθος του Tuberose, οι υφές του Ylang Ylang, η ζεστασιά του σανταλόξυλου, η κρεμώδης νότα του Sun Drenched Woody, η ρητινώδης ζεστασιά του Benzoin και το ισθησιακό σύννεφο από Musky νότες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.