Το VENER GROUP ιδρύθηκε από την οικογένεια Ξυλούρη στην Αθήνα και ακολούθησε τα βήματα της μόδας σε κάθε πολιτισμένη γωνιά του πλανήτη. Οι ιδρυτές της εταιρείας ξεκίνησαν την πορεία τους 25 χρόνια πριν, αντλώντας εμπειρία από κάθε στάδιο της παραγωγής: κοπτήριο, σχεδιαστήριο, ραφείο, πωλήσεις…

1 2

Απέκτησαν πολύτιμες γνώσεις, ταξίδεψαν, γνώρισαν τη μόδα από κοντά και όλα αυτά… γέννησαν τη δική τους προσπάθεια, το brand VENER. To 2014 δημιουργήθηκε η Zoya Apparel που απευθύνεται σε ένα πιο δυναμικό και μοντέρνο ηλικιακά κοινό που αγαπά το στυλ και την αισθητική.

4 5

Zoya: Freedom to Be. Η Zoya δημιουργήθηκε για Εκείνη που συνδυάζει την ελευθερία της άποψης και τη φρεσκάδα της ηλικίας, με τη θηλυκότητα και το στυλ του DNA της μάρκας.

6

Προσφέρει εξαιρετική εφαρμογή και υψηλή ποιότητα υφασμάτων, ραφής και σχεδίασης, ενώ πάγιες αξίες του VENER GROUP: η εμμονή στην λεπτομέρεια, οι ειλικρινείς και ξεκάθαρες σχέσεις με τους πελάτες και καταναλωτές, καθώς και το πάθος για διαρκή εγρήγορση και βελτίωση καθορίζουν την πορεία της.

Zoya-logo-300x300

*Τo Zoya Αpparel συμμετάσχει στο Andydote Fashion Fair το οποίο θα πραγματοποιηθεί 15-18 Ιουνίου στον Πολυχώρο Αθηναΐς