Το καλοκαίρι όλα είναι πιο εύκολα, ένα σορτς, μια μπλούζα, γυαλιά ηλίου και έξω από την πόρτα! Το χειμώνα οι συνθήκες είναι πιο σκληρές και πρέπει να προβλέπεις κάθε ενδεχόμενο και να «εξοπλίζεσαι» ανάλογα πριν βγεις από το σπίτι. Παρακάτω  θα βρεις τα 3 πράγματα που αν έχεις πάντα μαζί σου θα σε καλύψουν σε οποιαδήποτε ανάγκη.

Αδιάβροχο
Σε αντίθεση με τις ομπρέλες που μπορεί να είναι ογκώδης, υπάρχουν αδιάβροχα που διπλώνουν στο μέγεθος δύο πακέτων τσιγάρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να τα έχεις στην τσάντα σου, στο σακίδιο πλάτης, ακόμα και στην τσέπη του μπουφάν ή της ζακέτας σου. Έτσι μια ξαφνική μπόρα δε θα σε φέρει σε δύσκολη θέση ούτε θα κινδυνεύεις να κρυώσεις.

Κασκόλ
Αν ξαφνικά πέσει η θερμοκρασία και μετανιώσεις που το πρωί φόρεσες ελαφρύ μπουφάν αντί για παλτό, μπορείς πάντα να ζεσταθείς με ένα κασκόλ. Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, το κασκόλ μπορεί να κάνει τη διαφορά, αφού σημασία για να μην κρυώσεις έχει να προστατέψεις το λαιμό και το στέρνο σου. Είναι ένα εύκολο και πρακτικό αξεσουάρ που ταιριάζει με όλα τα ντυσίματα και μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμο την κατάλληλη στιγμή.

Αντιολισθητικά παπούτσια
Το πιο επικίνδυνο σε ένα βρεγμένο ή χιονισμένο δρόμο είναι να γλιστρήσεις και να πέσεις. Στην καλύτερη περίπτωση θα βραχείς και θα λερωθείς και στη χειρότερη θα χτυπήσεις. Γι’ αυτό πρέπει τους χειμερινούς μήνες να φοράς πάντα sneakers ή μπότες αδιάβροχα και με αντιολισθητική σόλα. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι πρέπει να θυσιάσεις το στιλ σου. Η Converse Winterized συλλογή έχει δημιουργηθεί ακριβώς για αυτό! Υβριδικά sneaker με τρομερό σχεδιασμό, αδιάβροχη και GORETEX τεχνολογία, φλις επένδυση και τρακτερωτό αντιολισθητικό πάτο.