Στην εποχή που όλα ψηφιοποιούνται, ακόμα και το κάπνισμα δεν ξέφυγε από την αίγλη της τεχνολογίας.

Εκτός από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, που έχουν κερδίσει την αγορά (των light καπνιστών / ατμιστών), εμείς σας παρουσιάζουμε έναν ηλεκτρονικό αντιανεμικό αναπτήρα (για κανονικά τσιγάρα). Πρόκειται για μία πολύ πρακτική συσκευή, που μπορεί να γίνει δική σας μόνο με 7,90 !!!

Το πρώτο που θα σας κάνει εντύπωση είναι η σχεδίαση του, καθώς δεν θυμίζει σε τίποτα έναν τυπικό αναπτήρα.

Συγκεκριμένα έχει τη μορφή ενός ηλεκτρονικού κλειδιού για ακριβά σπορ αυτοκίνητα, και μάλιστα συνοδεύεται από έναν κρίκο που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε ως μπρελόκ.

Έτσι μπορείτε να κάνετε και τη φιγούρα σας, αρκεί να μη σας δει κανείς όταν φύγετε από την καφετέρια για να μπείτε στο Smart-άκι…

Η λειτουργία του είναι εξαιρετικά απλή, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς!

Απλά σύρετε το διακόπτη προς τα κάτω και τον κρατάτε σε αυτή τη θέση, μέχρι ν’ανάψετε το τσιγάρο. Παράλληλα η συγκεκριμένη προσέγγιση σας επιτρέπει να ανάψετε τσιγάρο με πολλά μποφόρ, αφού στην πράξη δεν υπάρχει φλόγα, γεγονός που καθιστά τον αναπτήρα αντιανεμικό.

Αν κρατήσετε για πολλή ώρα τον διακόπτη, η αντίσταση θ’ αρχίσει να υπερθερμένεται, όμως μην ανησυχείτε. Η συσκευή θα απενεργοποιηθεί αυτόματα, πριν η θερμοκρασία φτάσει σε επικίνδυνο επίπεδο.

Η τροφοδοσία πραγματοποιείται από μία ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία είναι μη αφαιρούμενη και επαναφορτιζόμενη.

Η φόρτιση της γίνεται μέσω μίας θύρας miniUSB (!) που βρίσκεται στον ίδιο τον αναπτήρα, ενώ στη συσκευασία περιλαμβάνεται το απαραίτητο καλώδιο.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και ξεχάστε την αναπλήρωση υγρού ή τη συχνή αγορά καινούργιου αναπτήρα.

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 7,90€ κάνοντας κλικ εδώ