Ο  Brad Pitt και η Angelina Jolie επιβεβαίωσαν την είδηση του γάμου τους που αρχικά δημοσιεύθηκε από το έγκυρο πρακτορείο Associated Press. O γάμος τους έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο, 23 Αυγούστου στην κατοικία που έχουν στο χωριό Correns στη Γαλλία.

Ο γάμος επισφράγισε το διετή αρραβώνα των δύο ηθοποιών που συνοδεύτηκε από ένα δαχτυλίδι που σχεδίασε ο ίδιος ο Pitt για τη μητέρα των έξι παιδιών του, τα οποία ήταν παρόντα στην τελετή. Η Jolie είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της στο περιοδικό People τον περασμένο Μάιο πως ήθελε ο γάμος να γίνει όταν θα βόλευε τα παιδιά, τη δουλειά, όταν θα ένιωθαν πως ήταν η κατάλληλη στιγμή και πως τα οι τρεις γιοι και οι τρεις κόρες του ζευγαριού είχαν τις δικές τους ιδέες για τη γαμήλια τελετή ‘Οδεύουν στο να γίνουν οι διοργανωτές του γάμου, οπότε το θέμα θα είναι η Disney ή paintball. Έχουμε πολλές διαφορετικές προσωπικότητες στο σπίτι και όλοι έχουν πολύ ισχυρή άποψη. Θα είναι διασκεδαστικό. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας, να αισθανόμαστε όλοι το γάμο ως μια σπουδαία μέρα για την οικογένειά μας’ είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στη συνέντευξη της η δημοφιλής ηθοποιός.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα πιο ήταν το θέμα του γάμου, πάντως ο γάμος έλαβε χώρα στο Château Miraval, το οποίο διαθέτει 35 δωμάτια, ένα πολύ παλιό παρεκκλήσι και ένα αμπέλι έκτασης 5,000 στρεμμάτων περίπου.

Το Château Miraval όπως αγοράστηκε το 2008 από τον Brad Pitt και την Angelina Jolie

Το Château Miraval όπως αγοράστηκε το 2008 από τον Brad Pitt και την Angelina Jolie

Σύντομα θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Brad Pitt και της Angelina Jolie, την πρώτη που γυρίζουν μετά το Mr. Smith & Mrs. Smith (2005), σε σενάριο της Jolie που φέρει τον τίτλο By The Sea. Τα γυρίσματα θα γίνουν στη Μάλτα οπότε μήπως θα κάνει εκεί μήνα του μέλιτος το νεόνυμφο ζευγάρι;