Η Sandra Bullock, η πιο όμορφη γυναίκα για το 2015 σύμφωνα με το περιοδικό People, είναι ξανά στο εξώφυλλο του εν λόγω περιοδικού αυτή τη φορά για να συστήσει στο κοινό το δεύτερο παιδί που υιοθέτησε, την 3,5 ετών κόρη της Laila.Sandra Bullock ως μητέρα

H Laila είναι πλέον η μικρή αδερφή του επίσης υιοθετημένου γιου της Bullock, του πεντάχρονου Jackson. Όπως δήλωσε η ίδια η ηθοποιός φοβόταν να υιοθετήσει κορίτσι επειδή πάντα τη στοίχειωνε η φράση που χρησιμοποιούσε συχνά η μητέρα της “Περίμενε, μέχρι να αποκτήσεις κορίτσι και θα καταλάβεις”. 

”Και η σκέψη πως η κόρη μου μπορεί να γινόταν όπως ήμουν εγώ μικρή, με γέμιζε με έναν παράλογο φόβο” δήλωσε χαρακτηριστικά η Bullock.

Ωστόσο, χάρη στα τελευταία λόγια της μητέρας της, της Γερμανίδας σοπράνο Helga που έφυγε από τη ζωή το 2000, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός βρήκε τη λύτρωση που επιθυμούσε: ”Πριν πεθάνει η μητέρα μου είχαμε μια στιγμή μαζί, όπου στεκόμουν στο προσκέφαλο της και προσπαθούσα να μην κλάψω και τότε ήταν που μου είπε “Μην γίνεις σαν κι εμένα””.

Και η Sandra Bullock έκανε ακριβώς αυτό: αποφάσισε να αφήσει τη συναισθηματική της πλευρά να την κυριεύσει και έτσι σήμερα ξεπέρασε το φόβο της και απέκτησε την κόρη που ήθελε.

Εξάλλου και το Όσκαρ Α΄Γυναικείου Ρόλου το κέρδισε επειδή ερμήνευσε μια μητέρα που υιοθετεί έναν έφηβο Αφροαμερικανό στην ταινία “Μια Σχέση Στοργής” (The Blind Side).

Sandra Bullock ως μητέρα

Η Sandra Bullock στο The Blind Side