Δύο νέα καταστήματα Pizza Fan άνοιξαν τις πόρτες τους στο κοινό, φέρνοντας τις πιο λαχταριστές γεύσεις και τη μεγαλύτερη ποικιλία από ζύμες, μεγέθη πίτσας και συνταγές σε δύο γειτονιές της Αθήνας που αποδεδειγμένα αγαπάνε το καλό φαγητό.

Το πρώτο στην Κηπούπολη, Περικλέους 44, που είναι αποτέλεσμα της ήδη επιτυχημένης παρουσίας της εταιρείας στην Πετρούπολη και το δεύτερο στο Μενίδι, Λεωφόρος Φιλαδελφείας 65, που είναι μετεγκατάσταση από προηγούμενη διεύθυνση στην ίδια περιοχή.

Θέλοντας να είναι κοντά στην παρέα, στη γειτονιά, στην οικογένεια, στους νέους  η Pizza Fan έχει δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων προκειμένου να επιτύχει τους καλύτερους χρόνους παράδοσης και να δώσει σε όλους πρόσβαση για παραλαβή από το κατάστημα σε ακόμα καλύτερες τιμές.

Προσφέρει έναν εξαιρετικά πλούσιο κατάλογο προϊόντων με έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, στην ποικιλία, την καινοτομία, τις πρωτοποριακές συνταγές αλλά και τις πολύ προσιτές τιμές, ενώ μοιράζεται με όλους τις μικρές και μεγάλες στιγμές της καθημερινότητας σαν ένας φίλος της διπλανής πόρτας.

Με 77 καταστήματα στην Ελλάδα και 2 στην Κύπρο η Pizza Fan είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρεία pizza delivery στην Ελλάδα έχοντας μια εξαιρετική πορεία στο χώρο της εστίασης από το 1996.