Η μικρή Hope Juarez γεννήθηκε,τον προηγούμενο μήνα, στην Καλιφόρνια. Από την πρώτη στιγμή όλοι κατάλαβαν οτι κάτι δεν πήγαινε καλά με το μωρό αφού η όψη του θύμιζε φάντασμα..Η νεογέννητη Hope δεν είχε -σχεδόν- καθόλου αίμα στο σώμα της.

“Έκλαιγε και όταν μας την έφεραν ήταν στα αλήθεια χλωμή”, λέει ο πατέρας της Josh Juarez και συνεχίζει, “Κατάλαβα οτι κάτι πήγαινε στραβά όταν άρχισαν να τσιμπάνε τα πόδια της αλλά δεν έβγαινε σταγόνα αίμα”.

“Ήταν χλωμή, ήταν στα αλήθεια λευκή”, τονίζει ο γιατρός που υποστηρίζει οτι το παιδί είχε απώλεια αίματος 80% ή και περισσότερο.

Αποδείχθηκε οτι το έμβρυο είχε χάσει τη μεγαλύτερη ποσότητα αίματος στη μήτρα της μητέρας του. Αυτού του είδους η αιμορραγία μπορεί να προκαλέσει θνησιγένεια, σοβαρή αναιμία ή ακόμη και θάνατο.Αν και σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει μικρή απώλεια αίματος όταν γεννιέται το μωρό, κάτι τέτοιο είναι σπάνιο και άκρως επικίνδυνο καθώς δε μπορεί να προληφθεί εξαιτίας του οτι δεν εμφανίζει συμπτώματα.

Η Hope σώθηκε από θαύμα και από το ένστικτο της μητέρας της. Η γυναίκα κατάλαβε οτι το έμβρυο σταμάτησε να κλωτσάει τρεις εβδομάδες πριν από την ημερομηνία που έπρεπε να γεννήσει. Ζήτησε αμέσως ιατρική βοήθεια και έκανε καισαρική τομή!