Θα περάσουν ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού οι μικρές μας τώρα που η PLAYMOBIL παρουσιάζει τη νέα σειρά EverDreamerz. Σε κάθε κουτί EverDreamerz θα βρούμε από μία φιγούρα που θα… στείλει τα κορίτσια σε ένα μαγευτικό ταξίδι, γεμάτο φαντασία και εκπλήξεις. 

Στις φιγούρες περιλαμβάνονται η Rosalee, η Viona, η Edwina, η Clare και η Starleen είναι οι αχτύπητες EverDreamerz, πέντε κορίτσια με μεγάλα όνειρα που ξεκινούν για ένα μαγευτικό ταξίδι και ανακαλύπτουν ένα μυστηριώδες φυλαχτό, που τους μεταφέρει σ’ έναν ονειρικό κόσμο.

EverDreamerz

1η Στάση του μαγικού ταξιδιού προς το Candy World: Η φιγούρα Rosalee

Έτσι ξεκινάει και το πρώτο μέρος της ιστορίας – και η πρώτη σειρά της συλλογής EverDreamerz – όπου όλα βασίζονται στην περιπλάνηση της Rosalee στον κόσμο των γλυκών. Τα κορίτσια γνωρίζουν πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες στην περιπέτειά τους στο Candy World, όμως ο μεγαλύτερος φόβος της Rosalee είναι…. ο οδοντίατρος.

Η Lady Nightmare ξεφυτρώνει εκεί που δεν την σπέρνουν, αλλά η φιλία των κοριτσιών θα ξεπεράσει όλες τις αναποδιές. Θα ξεπεράσει και η Rosalee το φόβο της για τον οδοντίατρο;

Γνωρίστε τις EverDreamerz από το κανάλι τους στο YouTube – Ξέρουμε πόσο αρέσουν στην μικρή σας τα βίντεο

Τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια για κορίτσια – Η σειρά EverDreamerz

Η σειρά EverDreamerz, χάρη στην καινοτόμα συσκευασία και στις απίθανες εκπλήξεις, προσφέρει στα κορίτσια τη χαρά της ανακάλυψης. Μπορούμε να εμπλουτίσουμε την συλλογή τους με ξεδιπλώνονται κρυμμένα κομμάτια, υπέροχα ρούχα, μοναδικά αξεσουάρ, συλλεκτικές κάρτες και αυτοκόλλητα. Οι πέντε χαρακτήρες έρχονται επίσης με το αγαπημένο τους κατοικίδιο και ένα μενταγιόν έκπληξη για το βραχιόλι των EverDreamerz.

Δώδεκα ακόμη Candy World χαρακτήρες είναι διαθέσιμοι σε ειδικές συσκευασίες έκπληξη, συμπεριλαμβανομένης και της πολυπόθητης, Balloon Lady με το χρυσό muffin φυλαχτό/ μενταγιόν. Επίσης, οι μικρές μας μπορούν να ανταλλάσσουν μεταξύ τους τις φιγούρες τους ή τα αξεσουάρ τους!

Οι EverDreamerz της PLAYMOBIL προσκαλούν τα παιδιά να εξερευνήσουν ονειρεμένους κόσμους, να ανακαλύψουν φανταστικές ιστορίες για τη φιλία, το θάρρος και τη φαντασία.

Οι χαρακτήρες και τα αξεσουάρ είναι μοναδικά και επιφυλλάσουν φανταχτερές εκπλήξεις δίνουν μια νέα διάσταση στο παιχνίδι και υπόσχονται ατελείωτη διασκέδαση, παρέα με τις EverDreamerz.

Το καλύτερο; Οι φίλες των EverDreamerz μπορούν και να αποκτήσουν το συλλεκτικό album όπου μπορούν να συλλέξουν και να κολλήσουν τα αυτοκόλλητα των EverDreamerz.

Τι περιλαμβάνει η σειρά PLAYMOBIL EverDreamerz;

  • Συλλογή και ανταλλαγή
  • 5 πρωταγωνίστριες, η κάθε μια με 7 εκπλήξεις
  • 12 πρωτότυποι
    χαρακτήρες, με 5 εκπλήξεις
  • καινοτόμες συσκευασίες με πολλά αξεσουάρ
  • 17 κομψά μενταγιόν με διακοσμητικά αντικείμενα για τα πιο παιχνιδιάρικα βραχιόλια EverDreamerz
  • μοναδική συσκευασία με δυνατότητα να επαναχρησιμοποιηθεί

Μάθετε το καραόκε τραγούδι του Candy World παρέα με τις EverDreamerz

Προτεινόμενη ηλικία 7+