Το εμπορικό κέντρο River West έχει ως σύνθημα «Εδώ η ζωή έχει χρώμα» κι έτσι δεν θα μπορούσε να μη διοργανώσει τις πιο χαρούμενες και ατμοσφαιρικές εκδηλώσεις για την φετινή περίοδο των εορτών. Όλοι οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους άνετα, γρήγορα, ευχάριστα και με χριστουγεννιάτικο κέφι.

Ήδη από τις 03 Δεκεμβρίου, φιλοξενείται στο χώρο του River West το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι – Εκποίηση Βιβλίου σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.). Μικροί και μεγάλοι φίλοι θα μπορούν να επιλέξουν, μέσα από μία ποικιλία 150.000 βιβλίων, Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα με εκπτώσεις 70% έως και 90%. (Καθημερινά και σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων – εορταστικό ωράριο)

Στο River West όμως βρίσκεται και ο Άη Βασίλης με το μαγικό του τρένο και την ξέφρενη παρέα των Looney Tunes για να χαρίσουν σε όλους τους επισκέπτες μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου απόλυτη διασκέδαση με βόλτες, φωτογραφίες και πολλές εκπλήξεις.

Κάντε τις βόλτες σας με το τρενάκι σε όλα τα επίπεδα του εμπορικού κέντρου, φωτογραφηθείτε με τον Άη Βασίλη στο σπίτι του, αφήστε τα παιδιά σας να ευχαριστηθούν ατελείωτο παιχνίδι στο Χριστουγεννιάτικο Παιδότοπο στο 1ο επίπεδο και δημιουργήστε χριστουγεννιάτικες κατασκευές και στολίδια Η μαγεία των Χριστουγέννων στο River West, δεν σταματάει μόνο εκεί, αφού η τρελή παρέα των Looney Tunes μαζί με μοναδικούς ζογκλέρ θα καταπλήξουν με τις ικανότητες τους και το σκέρτσο τους, μπαλόνια και ποπ κορν θα μοιράζονται σε όλους τους χώρους του εμπορικού κέντρου και όπως κάθε χρόνο, ο γνωστός σε όλους μας πλέον, τροχός της τύχης θα μοιράζει πολλά και ωραία δώρα!

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εορταστικών δραστηριοτήτων του River West και στο Facebook Page του εμπορικού κέντρου

River West: Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ),

τηλ.801 22 25 050,

Δωρεάν parking 2.500 θέσεων/ Λεωφορείο RIVER WEST από τη στάση Μετρό Αιγάλεω

 www.riverwest.gr /