Το Εμπορικό Κέντρο River West υποδέχεται και φέτος την εκπτωτική περίοδο με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 70%, για να προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας είδη ρουχισμού, υπόδησης, παιχνιδιών κ.α. στις πιο οικονομικές τιμές! Και για ακόμη περισσότερες στιγμές γέλιου και διασκέδασης, το River West κάνει δώρο στους επισκέπτες του μια πρόσκληση για θέατρο, με ημερήσιες αγορές άνω των 100€!

Από τις 15 Ιανουαρίου μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου, αναζητήστε στο 1ο Επίπεδο του River West την υπεύθυνη Promoter και κερδίστε αυτόματα μια πρόσκληση για τις παρακάτω θεατρικές παραστάσεις, απλά με την παρουσίαση απόδειξης των ημερήσιων αγορών σας από τα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου, ύψους 100€ και άνω:

–          «Ψύλλοι στ’ αφτιά» στο θέατρο Αλίκη

–           «Άντρες έτοιμοι για όλα» στο θέατρο Λαμπέτη

–          «Η εκδοχή του Μπράουνινγκ» στο θέατρο Εμπορικόν

–          «Πράγματα & Θάματα» στο θέατρο Μικρό Παλλάς

Οι όροι συμμετοχής κατά την διάρκεια της ενέργειας θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Κέντρου www.riverwest.gr

Η Promoter θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο :

– από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, 18:00 – 20:00

– τα Σάββατα και την Κυριακή, 19/01, 12:00 – 14:00 και 17:00 – 19:00

Για όλο το  shopping που μπορείτε να φανταστείτε, επωφεληθείτε της δωρεάν μετακίνησης από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το πούλμαν του εμπορικού κέντρου.

Επισκεφθείτε το River West από τις 15 Ιανουαρίου μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου και πάρτε κι εσείς μέρος στις εκδηλώσεις και τις εκπλήξεις που ετοίμασε για εσάς το αγαπημένο σας εμπορικό κέντρο!

River West: Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ),  τηλ.801 22 25 050,

 www.riverwest.gr / www.facebook.com/RiverWestOfficial