Ο ύπνος είναι το πιο απλό και το πιο ουσιαστικό δείγμα για τον τρόπο που λειτουργεί μια σχέση. Τι δείχνει όμως για την δική σας σχέση ο τρόπος που κοιμάστε;

0004_the-spoon-600x600
Το κουτάλι
Η συγκεκριμένη στάση συνηθίζεται στα ζευγάρια, όταν εκείνα βρίσκονται στα πρώτα χρόνια της σχέσης τους. Ενώ όταν ο άντρας αγκαλιάζει τη γυναίκα του σαν κουτάλι εκδηλώνει την επιθυμία του να την προστατέψει. Ακόμα και στον ύπνο της!

0009_loose-spoon-600x600
Το λίγο πιο χαλαρό κουτάλι
Το πιο χαλαρό κουτάλι είναι η εξέλιξη ης παραπάνω σχέσης σε βάθος χρόνου. Όταν το ζευγάρι έχει αποκτήσει αρκετή οικειότητα ώστε να διεκδικεί τον χώρο του λίγο περισσότερο. Ωστόσο στην συγκεκριμένη στάση το ζευγάρι τείνει να ακουμπάει μέρη του σώματος του ως ένδειξη αγάπης.

0001_the-tangle-600x600
Το πρέτσελ
Αυτή ίσως είναι η στάση που εκδηλώνει τα περισσότερα συναισθήματα ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Είναι πιο συχνή στους πρώτους μήνες μιας σχέσης και φανερώνει έντονα και δυνατά συναισθήματα.

0006_unraveling-knot-600x600
Το ξεδίπλωμα
Το ξεδίπλωμα είναι ίσως η πιο συχνή στάση ύπνου. Το ζευγάρι ξεκινάει αγκαλιασμένο και στην μέση της νύχτας ο καθένας πηγαίνει στην δική του πλευρά. Αντίθετα με το γεγονός του ότι μπορεί να σε εκνευρίζει που σε αφήνει από την αγκαλιά του, αυτό είναι δείγμα πως η σχέση σας είναι αρκετά δυνατή και έχει γερές βάσεις.

^37E454FCC44C4FA3FC02BB799023A6C8AD2BEFEED67213A29B^pimgpsh_fullsize_distr-600x600
Η βασιλική
Αν το βράδυ κοιμάστε έτσι, να ξέρεις πως η σχέση σας επιδέχεται μεγάλη ανάλυση. Για αρχή ο άντρας που σε αγκαλιάζει έτσι και κοιμάται κοιτώντας το ταβάνι, είναι μια αρκετά ισχυρή προσωπικότητα. Ενώ το χέρι του τυλιγμένο γύρω από την μέση σου δείχνει πως θέλει να σε προστατεύει διαρκώς. Αν όμως το χέρι του είναι λυγισμένο πίσω από το κεφάλι του φανερώνει μια τάση να είναι ο αρχηγός στη σχέση σας και εκείνος που θα παίρνει όλες τις μεγάλες αποφάσεις. Ενώ αν η κοπέλα κοιμάται με το πρόσωπο της στραμμμένο στο δικό του δείχνει πως του αφήνει περιθώρια να πάρει τα ηνία, ενώ αν το σώμα της είναι ελαφρώς απομακρυσμένο πως είναι πιο ανεξάρτητη.