Το Noel, το χριστουγεννιάτικο στέκι μας όλο το χρόνο, αποτελεί ένα μαγικό μέρος για τους Αθηναίους. Τα ψαγμένα κοκτέιλ του, η ωραία μουσική, τα εκλεπτυσμένα πιάτα του, ο cosy χώρος του, όλα αυτά μαζί συνθέτουν το ιδανικό περιβάλλον για μια έξοδο με φίλους. Κι όμως, με κάποια περίεργο τρόπο, τις ημέρες των Χριστουγέννων καταφέρνει να μεταμορφώνεται σε ένα ακόμα πιο παραμυθένιο μέρος που νομίζεις πως έχει ξεπηδήσει από τα βιβλία που διαβάζαμε μικροί (ή και μεγάλοι).

Το δάσος του Noel λοιπόν γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό χάρη στη WATT+VOLT που στηρίζει έξυπνες, δημιουργικές συνεργασίες και φέτος το φωτίζει απ’ άκρη σ’ άκρη ταξιδεύοντας τους επισκέπτες σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα, που ενσαρκώνει τη μαγεία και το θαύμα των Χριστουγέννων μέσα από ένα μοναδικό σκηνικό.

Ευκαιρία να ανακαλύψουμε τα μυστικά που κρύβονται στις γωνιές της επιβλητικής στοάς του πολυχώρου. Ιπτάμενα δέντρα, σπάνια βλάστηση, μαγικά βότανα και παραμυθένια πουλιά, συνθέτουν το μαγεμένο δάσος το οποίο ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία.