Η  ελληνική εταιρεία  NAZEZHDA ιδρύθηκε το 2013 από τη σχεδιάστρια Nazezhda Berioskina με έδρα την Αθήνα. To brand άνθισε με γρήγορους ρυθμούς και συνδέθηκε με τη ready to wear σύγχρονη γυναικεία μόδα. Το brand είναι γνωστό για τα κομψά, κι εντόνως  θηλυκά σχέδια του.

Τα φίνα υφάσματα και οι κομψές σιλουέτες με τις «kitch» λεπτομέρειες εξισορροπούνται με καλλιέπεια επικυρώνοντας τη ξεχωριστή ταυτότητα του. Η Nazezhda εμπνέεται  από τις γυναίκες που γνωρίζει και ωριμάζει μαζί τους, καθώς και από  μια φανταστική μούσα η οποία ψιθυρίζει «sisterhood» ύμνους στο υποσυνείδητό της. Το brand εκφράζει ιδέες, συναισθήματα και γεμάτα θετική ενέργεια κύματα μέσα από μοναδικά σχέδια και την ισχυρή πεποίθηση των γυναικών που επιθυμούν  να επαναπροσδιορίσουν  την κουλτούρα εκφράζοντας ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο φάσμα θηλυκότητας.

Με στόχο πάντα να ντύσει μια γυναίκα χωρίς να τη «γδύσει», δημιουργεί  με πάθος τη δική της συμμορία κοριτσιών «Grrrl Gang» γεμάτη από γυναίκες που αισθάνονται νέες.  Οι γυναίκες Nazezhda είναι  ανεξάρτητες, ισχυρές και μαχητικές.