Αν είσαι προς αναζήτηση της πιο όμορφης και ιδιαίτερης μπομπονιέρας για τον μικρό μας φίλο ή τη μικρή μας φίλη τότε δεν πρέπει να παραλείψεις να μπεις στο www.keahara.gr . Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων ΧΑΡΑ δημιουργεί όπως και κάθε χρόνο απίθανες μπομπονιέρες έτοιμες για να χαρίσουν χαμόγελα σε όλους.

 Αν λοιπόν πρόκειται για τη μικρή μας φίλη μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πουγκάκια και πρωτότυπα κουτάκια που θα γράφουν το όνομα της. Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να παίξεις με το συνηθισμένο ροζ, για αυτό άλλωστε έχει φροντίσει το ΚΕΑ ΧΑΡΑ να ετοιμάσει αρκετά πρωτότυπα σχέδια σε πολλά χρώματα ώστε να διαλέξεις εσύ αυτό που ταιριάζει καλύτερα σύμφωνα με το δικό σου στυλ βάφτισης.

1 2

1 

 

Αν όμως ετοιμάζεσαι να βαφτίσεις τον μικρό μας φίλο φυσικά όπως καταλαβαίνεις εδώ κυριαρχεί το μπλε αλλά και το πράσινο.

 

4 5

Τέλος, μη ξεχνάς πως από εδώ μπορείς να παραγγείλεις και τα προσκλητήρια σου για το συγκεκριμένο γεγονός, η αλήθεια είναι ότι θα εντυπωσιαστείς τόσο πολύ με τα σχέδια και τα χρώματα που το πιθανότερο είναι να μην ξέρεις ποιο να διαλέξεις!

6 7 8